naeq Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Witam, właśnie zakończyłem moje Folio. Niestety nie dodałem jeszcze niektórych prac, ale zrobię to już za niedługo. http://www.inteam.pl/ Pozdrawiam ;) P.S. Cała strona oczywiście Notatnik + Photoshop.
Knysha Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Zawartosc podstron w obrazkach - hm? Witam w moim folio! - zmien na portfolio. Ogolnie dobrze, ale bez zbytnich ochów i achów. Pozdrawiam
chveti Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Ładnie i schludnie. Bez wodotrysków. Mi się podoba. Pozdrawiam.
naeq Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Napisano 22 Styczeń 2008 Knysha - Tak, by móc pisać niestandardowymi czcionkami, dodać parę bajerów i nie męczyć się z formatowaniem tekstu.
Knysha Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Niekoniecznie - mozesz dodac uprzednio stworzone pliki .swf z embeddowanymi w nich czcionkami :)
naeq Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Napisano 22 Styczeń 2008 Powiem szczerze, mam książkę "Flash 8 - Oficjalny Podręcznik" ale jeszcze sie za nią nie zabrałem ;)
duck Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 wygląd bardzo fajnie, podoba mi się. z tym tekstem w obrazku to przesadziłeś, to nie za dobrze świadczy o jakości oferowanych przez Ciebie stron.
thorgal Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Musze przyznać ze mi sie podoba.. bardzo fajna kolorystyka PS. jak dajesz gdzieś polskie znaki to dawaj juz je konsekwetnie w kazdym miejscu
naeq Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Może i rzeczywiście, tekst w obrazku to nie za dobra reklama, ale jak bym normalnie napisał tekst bez żadnych wspomagaczy photoshopowych w obrazku, np. na pierwszej stronie tekst powitalny na czerwonym tle tle, to wiele ludzi nie mogło by się odczytać na słabszych monitorach. Poprawiłem polski znaki i zrobiłem aktualizację :) Pozdrawiam
FlooX Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 bardzo ładne ale faktycznie ten tekst w obrazkach taki lamerski :D i oglądanie prac zostawia wiele do życzenia bo wychodzi ze strony i trzeba potem wracać w przeglądarce to samo z linkami, powinny otwierać sie w nowym oknie takie moje zdanie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi