Napisano 22 Styczeń 200817 l Witam, właśnie zakończyłem moje Folio. Niestety nie dodałem jeszcze niektórych prac, ale zrobię to już za niedługo. http://www.inteam.pl/ Pozdrawiam ;) P.S. Cała strona oczywiście Notatnik + Photoshop.
Napisano 22 Styczeń 200817 l Zawartosc podstron w obrazkach - hm? Witam w moim folio! - zmien na portfolio. Ogolnie dobrze, ale bez zbytnich ochów i achów. Pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200817 l Autor Knysha - Tak, by móc pisać niestandardowymi czcionkami, dodać parę bajerów i nie męczyć się z formatowaniem tekstu.
Napisano 22 Styczeń 200817 l Niekoniecznie - mozesz dodac uprzednio stworzone pliki .swf z embeddowanymi w nich czcionkami :)
Napisano 22 Styczeń 200817 l Autor Powiem szczerze, mam książkę "Flash 8 - Oficjalny Podręcznik" ale jeszcze sie za nią nie zabrałem ;)
Napisano 22 Styczeń 200817 l wygląd bardzo fajnie, podoba mi się. z tym tekstem w obrazku to przesadziłeś, to nie za dobrze świadczy o jakości oferowanych przez Ciebie stron.
Napisano 24 Styczeń 200817 l Musze przyznać ze mi sie podoba.. bardzo fajna kolorystyka PS. jak dajesz gdzieś polskie znaki to dawaj juz je konsekwetnie w kazdym miejscu
Napisano 5 Luty 200817 l Autor Może i rzeczywiście, tekst w obrazku to nie za dobra reklama, ale jak bym normalnie napisał tekst bez żadnych wspomagaczy photoshopowych w obrazku, np. na pierwszej stronie tekst powitalny na czerwonym tle tle, to wiele ludzi nie mogło by się odczytać na słabszych monitorach. Poprawiłem polski znaki i zrobiłem aktualizację :) Pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200817 l bardzo ładne ale faktycznie ten tekst w obrazkach taki lamerski :D i oglądanie prac zostawia wiele do życzenia bo wychodzi ze strony i trzeba potem wracać w przeglądarce to samo z linkami, powinny otwierać sie w nowym oknie takie moje zdanie. pozdrawiam