Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, w wolnych chwilach "klepie" sobie Audi R8. Narazie mam tyle, chyba 2 tygodnie po 2 godzinki dziennie. Tylny zderzak pogięty jak jasna cholera i kilka wgniecen tu i tam :) Powoli bede poprawial, maska juz poprawiona. BTW widział ktoś na sieci gdzieś może przednie swiatlo do tego modelu? Byl bym wdzieczny bo mam tam mala zagwozdke :)

PS

Widzialem takiego na własne oczęta, piękny samochodzik nie powiem

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mylek w sensie ze za blisko przedniej krawedzi dzwi jest teraz?? patrac po zdjeciach i blueprintach widac znaczne roznice. Na zdjeciach ta krawedz jest krotsza natomias na blueprintach podchodzi pod lusterko. Postawilem na wersje z blueprintow ale chyba to zmienie. Dzieki za podpowiedz

Napisano

oki

swiatła ciąg dalszy, kwestia wyjaśnienia, skacze tak po częściach bo jak robie jedną przed dłuższy czas to słabo mi się robi i zaczynam nienawidzieć tego auta :)

Tradycyjnie jeden kroczek do przodu i pięćśet do tylu :) te diódki co idą tą falką to jeszcze do poprawy, no dobra do wywalenia i zrobienia od nowa :)

PS

teraz się tak temu zderzakowi przyglądam .... jakież toto pogięte :) no nic będzie co robić w tygodniu :)

PSS :)

Doprawdy nie wiem co chciałem osiągnąć robiąc te diody, toż to jakiś potworek wyszedł