Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, w wolnych chwilach "klepie" sobie Audi R8. Narazie mam tyle, chyba 2 tygodnie po 2 godzinki dziennie. Tylny zderzak pogięty jak jasna cholera i kilka wgniecen tu i tam :) Powoli bede poprawial, maska juz poprawiona. BTW widział ktoś na sieci gdzieś może przednie swiatlo do tego modelu? Byl bym wdzieczny bo mam tam mala zagwozdke :)

PS

Widzialem takiego na własne oczęta, piękny samochodzik nie powiem

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szpara między dzwiami i nadkolem tragiczna, jeszcze widze pare bugów, ale za maly render żeby jednoznacznie stwierdzić

Napisano
  • Autor

hie hie o szparze miedzy drzwiami a nadkolem wiem ale zapomnialem ja poprawic przed dodaniem rendera :) wieczorem jak bedzie czas dodam wieksze zdjecie

Napisano

światełka przednie coś krzywawo wyszły, na grilu widać błędy siateczki... pozdro!

Napisano
  • Autor

przednie swiatla krzywe? floo w ktorym miejscu?? To ze tam taka falka jest to tak ma byc, no chyba ze mowisz o czym czego juz nie widze przez zasiedzenie nad modelem :)

Napisano
  • Autor

dobra troche wiekszy render i kilka drobnych poprawek + przednia szyba. Dzisiaj juz odpuszczam wykonczony po robocie jestem

Napisano

Ta krawedz idzie za daleko:)A tak ogolnie to ci idzie super.Ja tez sie mecze z R8

audi20test5dhp2.jpg

Napisano
  • Autor

mylek w sensie ze za blisko przedniej krawedzi dzwi jest teraz?? patrac po zdjeciach i blueprintach widac znaczne roznice. Na zdjeciach ta krawedz jest krotsza natomias na blueprintach podchodzi pod lusterko. Postawilem na wersje z blueprintow ale chyba to zmienie. Dzieki za podpowiedz

Napisano
  • Autor

oki

swiatła ciąg dalszy, kwestia wyjaśnienia, skacze tak po częściach bo jak robie jedną przed dłuższy czas to słabo mi się robi i zaczynam nienawidzieć tego auta :)

Tradycyjnie jeden kroczek do przodu i pięćśet do tylu :) te diódki co idą tą falką to jeszcze do poprawy, no dobra do wywalenia i zrobienia od nowa :)

PS

teraz się tak temu zderzakowi przyglądam .... jakież toto pogięte :) no nic będzie co robić w tygodniu :)

PSS :)

Doprawdy nie wiem co chciałem osiągnąć robiąc te diody, toż to jakiś potworek wyszedł