Napisano 22 Styczeń 200817 l Witam, w wolnych chwilach "klepie" sobie Audi R8. Narazie mam tyle, chyba 2 tygodnie po 2 godzinki dziennie. Tylny zderzak pogięty jak jasna cholera i kilka wgniecen tu i tam :) Powoli bede poprawial, maska juz poprawiona. BTW widział ktoś na sieci gdzieś może przednie swiatlo do tego modelu? Byl bym wdzieczny bo mam tam mala zagwozdke :) PS Widzialem takiego na własne oczęta, piękny samochodzik nie powiem
Napisano 22 Styczeń 200817 l jak naprostujesz blachy to będzie ok, a zdjęc lamp jest duuużooo, tu masz refki w naprawde dużych rozdziałkach (1900x1440) http://www.xelopolis.com/photos/index.php?spgmGal=Audi/Audi_R8_2007&spgmFilters=t
Napisano 29 Styczeń 200817 l szpara między dzwiami i nadkolem tragiczna, jeszcze widze pare bugów, ale za maly render żeby jednoznacznie stwierdzić
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor hie hie o szparze miedzy drzwiami a nadkolem wiem ale zapomnialem ja poprawic przed dodaniem rendera :) wieczorem jak bedzie czas dodam wieksze zdjecie
Napisano 30 Styczeń 200817 l światełka przednie coś krzywawo wyszły, na grilu widać błędy siateczki... pozdro!
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor przednie swiatla krzywe? floo w ktorym miejscu?? To ze tam taka falka jest to tak ma byc, no chyba ze mowisz o czym czego juz nie widze przez zasiedzenie nad modelem :)
Napisano 30 Styczeń 200817 l floo chodziło chyba o to wcięcie i w świetle i w tym pręcie pod nim. Ładny model
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor dobra troche wiekszy render i kilka drobnych poprawek + przednia szyba. Dzisiaj juz odpuszczam wykonczony po robocie jestem
Napisano 31 Styczeń 200817 l Ta krawedz idzie za daleko:)A tak ogolnie to ci idzie super.Ja tez sie mecze z R8
Napisano 31 Styczeń 200817 l wrzuciłem swoje fotki jeszcze raz, bo widzę że wiele osób modeluje R8. może komuś się przyda http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=43408
Napisano 2 Luty 200817 l Autor mylek w sensie ze za blisko przedniej krawedzi dzwi jest teraz?? patrac po zdjeciach i blueprintach widac znaczne roznice. Na zdjeciach ta krawedz jest krotsza natomias na blueprintach podchodzi pod lusterko. Postawilem na wersje z blueprintow ale chyba to zmienie. Dzieki za podpowiedz
Napisano 3 Luty 200817 l Autor oki swiatła ciąg dalszy, kwestia wyjaśnienia, skacze tak po częściach bo jak robie jedną przed dłuższy czas to słabo mi się robi i zaczynam nienawidzieć tego auta :) Tradycyjnie jeden kroczek do przodu i pięćśet do tylu :) te diódki co idą tą falką to jeszcze do poprawy, no dobra do wywalenia i zrobienia od nowa :) PS teraz się tak temu zderzakowi przyglądam .... jakież toto pogięte :) no nic będzie co robić w tygodniu :) PSS :) Doprawdy nie wiem co chciałem osiągnąć robiąc te diody, toż to jakiś potworek wyszedł