roball Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 taka sobie mala pracka. thX to pendzel za pomoc z renderowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 A gdzie kaustyka?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 prostota ma swoj urok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Ale z kaustyką miałaby większy :P A co do modelu to poprawny. Wiecej nie ma co oceniać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 hehe, to już druga praca tego typu [lol2] nieźle, widzę, że to twoje hobby :D nawet fajnie ci to wyszło, ale mógłbyś zrobić animację wszystkich procesów jakie tam zachodzą podczas... użytkowania :] trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 kaustyka??? przy takim oświetleniu??? ja bym rozwinoł propazycje Loozack\'a, może zrobisz następną prackę ukazującą procesy zachodzące w muzgu podczas użytkowania??? 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Ja bym poprawil temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 To chyba jeszcze nie koniec? :) Trochę przeszkadza to zielone ustrojstwo. Pracka ma swój urok faktycznie i jako B&W lepiej by się obroniła. Po co tyle wolnego miejsca zostawiasz? Kadr masz poziomy a model w pionie... tak nie mozna!!! :)) Ogólnie pusto i smutno - brak pomysłu. Mi fajka wodna kojarzy się z dymem i intymną atmosferą. Tu wieje chłodem :/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2004 ok powiem cos na swoje usprawiedliwienie :) ta pracka byla zrobiona jakies 2-3 miesiace temu..od tak sobie spontanicznie odpalilem maxa i wydlubalem w kilka minut.. wyrenderowal mi to pendzel bo go poprosilem [brazil mi syfil cos]. i to co dostalem od pendzla mi sie spodobalo. uznalem ze nie ma sensu wiecej przy tym dlubac.. a dopiero teraz wrzucilem na forum zeby \'pokazac ze zyje\' :p mam pomysl na nastepna pracke.. konkretnie krotka animacja ;} do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Li Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 Fajka podoba mi się tak od góry do połowy mniej więcej potem coś mi nie gra...jakby zanika wrażenie przestrzenności - tak ma być czy to niedopatrzenie jakieś?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi