roball Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 taka sobie mala pracka. thX to pendzel za pomoc z renderowaniem.
kozioo Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 Ale z kaustyką miałaby większy :P A co do modelu to poprawny. Wiecej nie ma co oceniać:)
Loozack Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 hehe, to już druga praca tego typu [lol2] nieźle, widzę, że to twoje hobby :D nawet fajnie ci to wyszło, ale mógłbyś zrobić animację wszystkich procesów jakie tam zachodzą podczas... użytkowania :] trzymaj się [piwo]
nuriel Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 kaustyka??? przy takim oświetleniu??? ja bym rozwinoł propazycje Loozack\'a, może zrobisz następną prackę ukazującą procesy zachodzące w muzgu podczas użytkowania??? 8).
Kris_R Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 To chyba jeszcze nie koniec? :) Trochę przeszkadza to zielone ustrojstwo. Pracka ma swój urok faktycznie i jako B&W lepiej by się obroniła. Po co tyle wolnego miejsca zostawiasz? Kadr masz poziomy a model w pionie... tak nie mozna!!! :)) Ogólnie pusto i smutno - brak pomysłu. Mi fajka wodna kojarzy się z dymem i intymną atmosferą. Tu wieje chłodem :/ pozdro
roball Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Napisano 12 Styczeń 2004 ok powiem cos na swoje usprawiedliwienie :) ta pracka byla zrobiona jakies 2-3 miesiace temu..od tak sobie spontanicznie odpalilem maxa i wydlubalem w kilka minut.. wyrenderowal mi to pendzel bo go poprosilem [brazil mi syfil cos]. i to co dostalem od pendzla mi sie spodobalo. uznalem ze nie ma sensu wiecej przy tym dlubac.. a dopiero teraz wrzucilem na forum zeby \'pokazac ze zyje\' :p mam pomysl na nastepna pracke.. konkretnie krotka animacja ;} do zobaczenia
Mała_Li Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Fajka podoba mi się tak od góry do połowy mniej więcej potem coś mi nie gra...jakby zanika wrażenie przestrzenności - tak ma być czy to niedopatrzenie jakieś?:)
Rekomendowane odpowiedzi