Kefas Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Dawno mnie tutaj nie było, ale wróciłem i liczę, że zostanę na dłużej. Prace stworzyłem już jakiś czas temu. Miał to być concept art scenografii, ale projekt dla którego był robiony nie wypalił. Dwa dni bardzo intensywnej pracy, po której zacząłem widzieć w tej małej górce buddę :) Mam nadzieje, że praca wam się spodoba.
nicponim Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 jezeli calosc to reczne malowanie to ja leze oO. swietne!
yookeer Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 A moglby kolega pokazac przyblizenie na rozne elementy jak kamienie czy gory?
masz)rum Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Fajnie to wyszło, realistycznie, bardzo gut! Można by trochę kolor zróżnicować na pierwszym planie ale to taki szczegół ;P Kefas: Dwa dni bardzo intensywnej pracy, po której zacząłem widzieć w tej małej górce buddę :) Jak sie tak siedzi intensywnie nad pracką to można wiele rzeczy ciekawych zobaczyć, ale jak już się dłużej posiedzi, to wtedy nic nie widać już ;]
Kefas Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 Postaram się trochę więcej na temat powstawania tego obrazka napisać w poniedziałek i wrzucę jakieś przybliżone fragmenty. Dzisiaj niestety jestem daleko od mojego komputera ;)
noiprox Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 No Kefas, projekt może i nie wypalił, ale nie można powiedzieć tego o Twoim concept arcie. Jest świetny. Chociaż przydałyby się jakieś przybliżenia na szczegóły
Kefas Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 Obiecane kilka przybliżeń na szczegóły:
Rekomendowane odpowiedzi