Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moja ostatnia pracka do naszej gry!

Przy okazji zachęcam do współpracy:]

WWW nie istnieje narazie ale niedługo się to zmieni.

To link do forum:

http://www.monolithdreams.prv.pl/

W galerii troszkę jest i w konceptach jeśli chodzi o grafikę.

Pozdrawiam,

SODA

Moje gg: 5298835

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm... no niby nawet poprawny modelik.. ale moim zdaniem za malo szczegolow poswiecone na te cyber-nogi, a za duzo na kulturne-pakuly ;)... wiele ffaceow tych pakul na metal i jednym kolorkiem, skasowac wszystkie smoothowania i model nabierze wygladu :D... to tyle odemnie, chociaz w sumie moze teksturka zalatwic i bedzie spoko, ale zobacyzmy :).

Napisano

jego ... \"buzia\" nie wyglada strasznie i szarlatansko :/... ale ten jajochron ok :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za podpowiedzi!

No to kolejne zmiany tym razem nogi.

Napisano

Tylko ile trójkącików nie napisałeś. No i siatkę też by było fajnie zobaczyć.

Napisano
  • Autor

A trójkącików jest 2995, siateczkę wieczotem podeślę:]

Napisano
  • Autor

Czeć wszystkim!

Dzięki za odpowiedzi i wskazówki:)

Zmieniłem ramię mechaniczne, teraz jeszcze biceps poprawić i barki troszkę powiększyć

Obecnie jest 2891 faców.

Napisano

nooo noo juz coraz lepiej - przypomina mi troche ta lapa quake 2, takiego kolesia, gladiatora ;)... pokazalbys jeszcze... jego buzie heh ;)... acha, i troche duzo tych facow, nie boicie sie ze wam silnik nie uciagnie? tyle facow to chyba jest w ut2003 ;D

Napisano
  • Autor

Cześć!

Dzięki za odpowiedzi:]

Zacząłem texturkę a właściwie to już kończę głowę ale zostało jeszcze troszkę:]

Silnik uciągnie tyle poly nie ma problemu:]

A i siateczki jak zwykle zapomniałem ale może kiedyś:]

Napisano
  • Autor

Zrobiłem troszkę więcej texturki:]

Texturka 1024x1024 jedna

Napisano

Na moje to jest naprawde wypas!! Szkoda tylko ze ten biceps... Ogladam StrongMan\'ow co tydzien wiec od razu rzuca mi sie w oczy ze jest przechylony, jakby nie w tym miejscu. No ale poza tym super! Moze tez kiedys bede umial cos takiego zrobic :]

Napisano
  • Autor

kurde wiem że jest przechylony troszkę ale ciężko mi się zmusić żeby to zmienić i obawiam się że może byc za późno.

Napisano
  • Autor

Hej!

No i dobrnąłem do końca:)

Ciekaw jestem co myśicie o tym modelu.

Pozdrawiam,

SODA

Napisano

hej. jakos mi tekstura metali nie podpasowuje... np. tego ostrza. taka niemetalowa... sam mam z tym spore problemy...

ps. fajne logo :).

ps2. te kolce z tylu to jakis nawyk ? :D... juz chyba w 3ech pracach widze takie hehe :)

Napisano

hej - mi tez sie chyba podoba bardziejj wersja fantoma - ale co by nie moowic - kawal swietnej roboty!!

Napisano
  • Autor

Ok DZIĘKI PHANTOM!!

Faktycznie tak jest bardziej klimatycznie chociaż myślę że troszkę za duży kontrast.

Wyprodukowałem coś takiego:

Napisano

dla mnie texturka powinna być ciemniejsza bardziej nasycona...ale bez przesady...no ale zrobisz jak uważasz :) ja poczekam aby zobaczyć jak to będzie wyglądało ingame :) a zauważ że ingamowe texturki są ciemne i nasycone :P

pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

He He dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi jak zwał tak zwał. W sumie zdecydowałem się na moją wersję bo jak zacząłem się kontrastem bawić to w enginie czarne plamy powychodziły narazie to zostawię może inne kolory dobiorę ale już sam nie wiem.

Zakończyłem riga i mogę pokazać w bardziej dynamicznych pozycjach:d

miłych wrażeń:]

Napisano

hhmm widzisz chyba sam ze troche nogi takie dziwne :/... no nie wiem, w moim odczuciu. Ale i tak jest spoko.

Napisano
  • Autor

hi!

On na zębach ma język jeśli o to chodzi przy statycznych obrazkach może dziwnie wygląda ale w animacji bedzie spoko:)

Nogi hymm.... już takie są i za późno żeby to zmienić troszkę:(

Napisano
  • Autor

Animki będą niedługo tylko dopiąć exporter musimy jest tak 90% zrobione.

Exporter jest zrobiony na CS i Phisique i działa!!

Napisano

niezle - kurcze - super ci to wyszlo

ale - ten pierwszy obrazek mi nie bardzo pasi - w sensie - niby te nogi sa takie masywne a koles sie wygina jak czlowiek guma (moze przesadzam ale o to mi chodzi)