Napisano 27 Styczeń 200817 l kiedy próbuje zrenderować scenkę z pliku bat to zawsze gdy mam więcej niż jedną linię odpala mi się okienko wiersza i wszystkie moje instrukce są kopiowane w nieskończonoć z miliard razy na minutę ;) gdzy jest jedno polecenia to czasem ruszy ale też nie zawsze, jakoś trzeba zakończyć wiersz co co?
Napisano 28 Styczeń 200817 l Autor ehm ;) wychodzi na to że batchrender nie lubi jak plik.bat nazywa się render :P teraz wszystko śmiga aż miło :)
Napisano 28 Styczeń 200817 l coś ściemniasz :) u mnie np działa @echo off title maya batch render... set MPATH="C:\Program Files\Alias\Maya7.0" %MPATH%\bin\maya -batch pause : edit: plik nazywa sie render.bat
Napisano 28 Styczeń 200817 l Autor heh no to nie wiem w czym był problem :P może coś z systemem mam nie tak a może to, że teraz plik .bat mam na c z całą ścieżką do sceny a wcześniej miałem na L: w folderze ze scenami ale i tak powinno działać.. hmm zrobiłem tyle różnych prób że już nie jestem pewien co powodowało ten błąd ważne że teraz mi działa :)