Napisano 30 Styczeń 200817 l Hail to metal kings ! Kiedyś, dawno temu, już tutaj byłem, ale szybko zdałem sobie sprawę jak niewiele potrafię i postanowiłem się ewakuować/ edukować :) Teraz z nieco większą pewnością siebie (ale bez przesady) pojawiam się znowu. Mam wrażenie, ze bez pomocy "czynników zewnętrznych" (tylko bez urazy :) ) dalszy rozwój będzie raczej mierny. Tak więc liczę na waszą pomoc :) Na początek kilka raczej luźnych prac
Napisano 30 Styczeń 200817 l fajne te wrzuty tu masz, i może dobrze bo widać że doszedłeś do tego bez czynników zewnętrznych i masz styl, podoba mi sie ;]
Napisano 31 Styczeń 200817 l Autor kilka szkiców_prawdopodobnie nigdy nie zostaną zmienione w coś poważniejszego.
Napisano 11 Luty 200817 l Autor Ciąg dalszy Komentujcie, nie ma sie co wstydzić :) tzn. ja się mogę...
Napisano 15 Luty 200817 l świetne pracki...niektóre naprawdę robią wrażenie. Ołówek jak dla mnie mistrzowski, świetne też są pracki z lineartem. Po prostu bardzo pozytywna galeria!
Napisano 15 Luty 200817 l Niektore bardzo fajne. Olowki chyba najlepsze. Te cartoonowe masz podejrzanie plaskie, a w olowkach wszystko gra. Moze to wina zbyt lokalnych kolorow. Tzn nie ma nic zlego w plaskich cartoonach, tylko te Twoje probuja nie byc plaskie (poza little Muse) i troche im nie wychodzi. W pierwszym jakby jeszcze lekko lepiej uchwycic bryle postaci to bylaby boska ilustracja.