viz.k Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Witam Tak mnie naszlo na taki projekt. Zrobione wlasciwie w jeden dzien, max/vray. Refke gdzies w necie znalazlem, tez byla wizką, nie zdjeciem, ale mi sie spodobal domek wiec odtworzyłem na wlasna modłe. Pozdrawiam
scirocco Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 jak zrobiłes tą trawe? coś ta blacha na dachu niepasuje
floo Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 na trawie widać powtarzalność... chodniczek troszkę nie bardzo pasuje... duży plus za klimacik... ;)
KICU Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 niezłe ;) Wystarczy doszlifować te kilka szczegułów i będzie super Pozdro :D
Gość pabllo Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 bardzo sympatyczny klimat! za to duzy plus. znajdzie sie kilka minusow(patrz wyzej)
carlosss Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 hmmm dziwnie to wygląda, tzn. garaż jak by nieotexturowany się wydaje :P ogólnie nie mój klimat ale pewnie jest ok :P
kamil.ochel Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 no całkiem całkiem ale faktycznie garaż i chyba kiepsko wyglądają. Widać też nakładanie maską, mogłeś wrzucić plane z teksturą pod spód
Zajcev Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Tak jak już wspomniano ten garaż to na nieoteksturowanego wygląda. Mi się osobiście nie podoba ten stolik z krzesłami po lewej stronie - jakoś tak bez uzasadnienia, kolumny przy przeszkleniu też łapią dziwne odblaski i odcienie - a tak generalnie to technicznie bardzo ładnie, ale mi się jakoś nie za bardzo podoba - pustawo i surowo tak jakoś...
hcpiter Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 hmmm dziwnie wyszlo, ogolnie nie podoba mi sie, przedewszystkim przez ta texture cegly i zle tilingowane drewno, tlo nuuudne, a render jakis przekolorowany jest. A klimatu w tym nie znalazlem.
_qb Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 kozacki samochod..... twoj robota czy moze jakis model darmowy? mogbys dac namiary jesli to drugi przypadek? pzdr!!!!
viz.k Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Trawa to zwykly najzwyklejszy displace. Samochod...kurcza sorry, nie moge sie podzielic nim z pewnych wzgledow...to skoda 1001, moze gdzies znajdziesz w necie za free. Zle mapowanie cegieł fakt. Garaz jest oteksturowany, sam nie wiem czemu nie sprawia takiego wrazenia. Podmienilem juz na lekko poprawiony obrazek, budynek nie wybija sie az tak z tła - wczesniej bylo widac na tej gornej krawedzi jakies brzydkie rzeczy. Dzieki za komentarze:)
Rekomendowane odpowiedzi