Napisano 30 Styczeń 200817 l Witam Tak mnie naszlo na taki projekt. Zrobione wlasciwie w jeden dzien, max/vray. Refke gdzies w necie znalazlem, tez byla wizką, nie zdjeciem, ale mi sie spodobal domek wiec odtworzyłem na wlasna modłe. Pozdrawiam
Napisano 31 Styczeń 200817 l na trawie widać powtarzalność... chodniczek troszkę nie bardzo pasuje... duży plus za klimacik... ;)
Napisano 31 Styczeń 200817 l niezłe ;) Wystarczy doszlifować te kilka szczegułów i będzie super Pozdro :D
Napisano 31 Styczeń 200817 l bardzo sympatyczny klimat! za to duzy plus. znajdzie sie kilka minusow(patrz wyzej)
Napisano 31 Styczeń 200817 l hmmm dziwnie to wygląda, tzn. garaż jak by nieotexturowany się wydaje :P ogólnie nie mój klimat ale pewnie jest ok :P
Napisano 31 Styczeń 200817 l no całkiem całkiem ale faktycznie garaż i chyba kiepsko wyglądają. Widać też nakładanie maską, mogłeś wrzucić plane z teksturą pod spód
Napisano 1 Luty 200817 l Tak jak już wspomniano ten garaż to na nieoteksturowanego wygląda. Mi się osobiście nie podoba ten stolik z krzesłami po lewej stronie - jakoś tak bez uzasadnienia, kolumny przy przeszkleniu też łapią dziwne odblaski i odcienie - a tak generalnie to technicznie bardzo ładnie, ale mi się jakoś nie za bardzo podoba - pustawo i surowo tak jakoś...
Napisano 1 Luty 200817 l hmmm dziwnie wyszlo, ogolnie nie podoba mi sie, przedewszystkim przez ta texture cegly i zle tilingowane drewno, tlo nuuudne, a render jakis przekolorowany jest. A klimatu w tym nie znalazlem.
Napisano 1 Luty 200817 l kozacki samochod..... twoj robota czy moze jakis model darmowy? mogbys dac namiary jesli to drugi przypadek? pzdr!!!!
Napisano 2 Luty 200817 l Autor Trawa to zwykly najzwyklejszy displace. Samochod...kurcza sorry, nie moge sie podzielic nim z pewnych wzgledow...to skoda 1001, moze gdzies znajdziesz w necie za free. Zle mapowanie cegieł fakt. Garaz jest oteksturowany, sam nie wiem czemu nie sprawia takiego wrazenia. Podmienilem juz na lekko poprawiony obrazek, budynek nie wybija sie az tak z tła - wczesniej bylo widac na tej gornej krawedzi jakies brzydkie rzeczy. Dzieki za komentarze:)