SereCk Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Pare godzinek pracy w maxie i wszedobylskim photoshopie, ktory jest przymusem koniecznym :) Chmury maxowe, tlo to kilka stockow poskladanych w calosc
Belus Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Dość oryginalne. Krzesło na pierwszym planie wygląda trochę jak z wełny ale z drugiej strony trudno byłoby (gdyby je mocniej poszarpać - co przypominałoby bardziej chmurę) uzyskać efekt bryły przez co stałoby się mniej czytelne... Pokusiłbym się o jakieś bardziej skomplikowane kształty... mogłoby się stać jeszcze ciekawsze . Ogólnie podoba mi się
Ania Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 To małe na środku wygląda jak puszysty piesek, tylko trochę kanciasty. Fajny pomysł, chmury jeszcze można dopracować.
ossa201 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Mi się bardzo podoba, nie wygląda extra realistycznie ale moim zdaniem o to chodzi, tak troche malarsko, bajkowo. Świetne.
mort Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 fajny pomysł, co na to prof. Chojnacki? bo to dla niego prawda? ;]
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 no cos w tym jest.. hmmm... do mnie przemawia to w jakis sposob.. dziwnie ale przemawia :P
SereCk Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 Dzieki za komenty.. Dodam, ze tematem pracy bylo przedstawc, jak najdziwaczniej, przedmiot z ktorym stykamy sie na codzien, w sposob ktory nijak ma sie do rzeczywitosci. Krzeslo bylo odgornie nadane:) Powstanie jeszcze pracja o zarowce, cegle i klodce :) Profesor CHOJANCKI jeszcze nie widzial :)
Rekomendowane odpowiedzi