Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc!

kiedy klikam na folder, to wszystko znika na chwile, tak jakbym resetował explorer.exe... problem jest tylko przy foilderach, nie moge do nich wejsc, z plikami wszystko jest w porzadku. skanowalem pandą i ad-awarem - nic nie wykrylo. procesow zadnych wadliwych nie mam, przywracania nie moge niestety wykonac... spotkal sie ktos z czyms podobnym?

pozdrawiam

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 867
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  leroo napisał:
Czesc!

kiedy klikam na folder, to wszystko znika na chwile, tak jakbym resetował explorer.exe... problem jest tylko przy foilderach,

A nie ma w tych folderach przypadkiem clipow AVI kodowanych MJPEG? (z aparatu cyfrowego itp). To jest czesta przyczyna wywalania sie explorera - jak probuje zrobic thumbnaila z tych bplijkow, to sie resetuje explorer. Trzeba w rejestrze wylaczyc proby podgladu pliku avi i problem znika.

PZdr

Napisano

Jakiś czas temu miałem na pendrivie jakiegoś wira/robaka UFO.exe. Ja co prawda nie widzałem, żeby coś złego działo się z moim komputerem, ale znajomi również mieli tego wira i mówili właśnie o takiej sytuacji jak u ciebie.

Poszukaj czy przypadkiem nie masz jakiegoś pliku UFO.exe, długo się męczyłem z usuwaniem bo format pendraka nic nie dawał a antywirusy nie wykrywały, w końcu ściągnąłem jakiś plik szczepionki.exe chyba ze strony AntiVirenKit, odpaliłem i nagle mój antywirus odnalazł ten plik i wywalił na dobre:)