mr.funky Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 witam, za niecaly tydzien wybieram sie do stolicy...Mam juz zaklepany hotel na ul. Mangalii (kolo Sobieskiego) i szukam jakiegos szybkiego polaczenia autobusowego.. w miare mozliwosci z jak najmniejsza iloscia przesiadek na ulice Zelazna. Probowalem juz rozgryzc schemat polaczen na stronach ZTM ale z mizernym skutkiem..Gdyby ktos z Was znal te trase bylbym wdzieczny za podpowiedz jak jechac najlepiej ;p Dzieki
claude Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Sobieskiego jadą 195, 116 można nimi spokojnie pojechać do centrum i tam jest łatwiej! wysiądź na przystanku ordynacka koło skrzyżowania ze świętokrzyską i wsiądź na świętokrzyskiej w 150 ten autobus będzie przecinał żelazną pewnie jest przystanek o nazwie żelazna powodzenia sorry pomyłka oczywiście Sobieskiego mi chodziło
mr.funky Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 heh ale to Sobieskiego jest a nie Sobienskiego ;p
Traitor Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Atos, Portos Aramis?:) Z Sobieskiego do centrum masz szybki 519, 501, lub E2, potem juz blisko.
mr.funky Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 Nie ma to jak Portos, Atos i Aremis :) dzieki za odpowiedzi ;]
evarcha Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 w wawie są takie korasy, że zalecam tramwaj albo hulajnogę Ja codzinnie tamtendy jeżdże, w godzinach szczytu STOISZ na AMEN, spod Sobieszczuka do centrum minimum 30 min a normalnie 4min
mr.funky Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Na zelaznej mam egzaminy o 9.00, chyba godzina na dojazd wystarczy.. ;]
Rekomendowane odpowiedzi