Napisano 8 Luty 200817 l witam, za niecaly tydzien wybieram sie do stolicy...Mam juz zaklepany hotel na ul. Mangalii (kolo Sobieskiego) i szukam jakiegos szybkiego polaczenia autobusowego.. w miare mozliwosci z jak najmniejsza iloscia przesiadek na ulice Zelazna. Probowalem juz rozgryzc schemat polaczen na stronach ZTM ale z mizernym skutkiem..Gdyby ktos z Was znal te trase bylbym wdzieczny za podpowiedz jak jechac najlepiej ;p Dzieki
Napisano 8 Luty 200817 l Sobieskiego jadą 195, 116 można nimi spokojnie pojechać do centrum i tam jest łatwiej! wysiądź na przystanku ordynacka koło skrzyżowania ze świętokrzyską i wsiądź na świętokrzyskiej w 150 ten autobus będzie przecinał żelazną pewnie jest przystanek o nazwie żelazna powodzenia sorry pomyłka oczywiście Sobieskiego mi chodziło
Napisano 8 Luty 200817 l Atos, Portos Aramis?:) Z Sobieskiego do centrum masz szybki 519, 501, lub E2, potem juz blisko.
Napisano 8 Luty 200817 l w wawie są takie korasy, że zalecam tramwaj albo hulajnogę Ja codzinnie tamtendy jeżdże, w godzinach szczytu STOISZ na AMEN, spod Sobieszczuka do centrum minimum 30 min a normalnie 4min
Napisano 9 Luty 200817 l Autor Na zelaznej mam egzaminy o 9.00, chyba godzina na dojazd wystarczy.. ;]