adrian2608 Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Witam serdecznie,chcialem odbyc kurs autocada w Gliwicach ,ale nic sensownego narazie nie znalazlem ,moze ktos ma jakies info na ten temat? Byłbym bardzo wdzięczny.
chudy Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 a Katowice mogą być? w sumie to niedaleko. http://www.procad.pl organizuje szkolenia właśnie między innymi w Katowicach. Pozdr.
RA Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Na Polibudzie są jakieś i to chyba nie tylko dla studentów, ale głowy nie dam.
adrian2608 Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 Przyda sie wszystko ,najbardziej Gliwice ,ale Katowice tez ok, chodzi o kursy dla hmm wszystkich ,jestem Uczniem Liceum.
delf77 Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 jesli potrzebujesz certyfikatu to kursy sa ok jesli potrzebujesz sie nauczyc to mozemy sie dogadac , pracuje 9 lat na cadzie ....
adrian2608 Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 Potrzebuje się nauczyc i dostac certyfikat.
RA Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Przejdz się na wydzial arch. i po lewej od wejścia sprawdz plakaty, tam to gdzieś powinno byc. Ale czy ci po tym dadzą certyfikat, to nie wiem. Wypadałoby. Czego cię nauczą to też nie wiem, ale jak to jest na poziomie Polibudowego kursu maxa, to wiele bym nie oczekiwał. A cenę taki kurs ma nie małą. 1
Rekomendowane odpowiedzi