Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, to moja pierwsza praca umieszczona na tym forum.

Miało to być w WIPie, ale klient własnie zadzwonił, że jest OK i przesłał dane do faktury, więc już dalej tego nie będę poprawiał.

Choc napewno dużo do poprawienia znajdziecie.

Proszę o komentarze i konstruktywną krytykę.

Jestem autorem całego projektu (brama, chatki) i wygląda na to że będzie zrealizowany już na wakacje.

Ciekawe czy ktoś rozpozna gdzie to jest, a raczej będzie...

(renderer - MentalRay MAX9)

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Światło i materiały trochę leżą. W szczególności rozjaśniłbym farbę na słupkach i tablicy oraz pozbył się tych dziwnych refleksów na nich. Geometria całkiem ładnie wkomponowana w zdjęcie.

Gość jymal
Napisano

Jak dla mnie tekstury na płotku i na jarmarkowych budyneczkach zbyt jednolite.reszta spoko ... tak jak przedmówca..trochę jaśniej tablica i będzie ok.

Napisano

zgadza się, widać gołym okiem powtarzalność to jedno, a drugie ze to jest na parametrach DRAFT (ale klient zachwycony)

własnie słupki zrobiłem dosłownie 2 godziny temu, i jak dałem render to zapomniałem im nadać Obiect ID do Render Elements, żebym mógł je szybko w pshopie rozjaśnić i to miało iść jako pierwsze do poprawki.

Mieliło się 2h - sampling 1/4 - 1

Napisano
Ciekawe czy ktoś rozpozna gdzie to jest, a raczej będzie...

PKiN, od strony Świętokrzyskiej zaraz przy dwóch ohydnych blaszakach. Jesteś autorem projektu czyli w sensie zaprojektowałeś ten teren?

vizka taka sobie. szkoda, że wybrałeś pochmurny dzień - tak zbyt nostalgicznie i nieciekawie to wygląda.

Pozdrawiam

Napisano

hehe. Bacry nie płacz ;) ja po prostu będę przy tym mieszkał (mieszkam na Świętokrzyskiej) stąd moja szybkość. po prostu mam bliżej :]

Napisano

BINGO !!! pod KDT

trzebaby jeszcze ze dwa dni żeby to na złoty medal zrobić

zdjęcie było zrobione pięć dni temu i nie mogłem czekać na ładniejszą pogodę bo to miało być na wczoraj zrobione

TWEETY to będziesz miał blisko po swojską szynkę i salceson - naprawdę dobre bez ściemy. Teraz te jarmarki są w BlueCity w weekendy, ale tam mało miejsca mają.

Napisano

nie mają jeszcze decyzji - dopiero etap projektowy, to w końcowej fazie może zupełnie inaczej wyglądać, jesli już stanie to tylko sezonowo.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności