Yasutoco Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 A więc witam ponownie. Za niadługo będe modelił dalej s15 ale musiałem sobie dać troche przerwy, z bardzo prostego powodu braku pomysłów - najwiękrzego wroga grafików. Przerwa okazała się owocna i utworzyła od niechcenia projekt: Skrzypeczki. Po ostatnim zmaganiu z utworzeniem sceny odpuściłem sobie i daje takie oto coś: Została do zrobienia główka. PS: thx za komenty.
Kr3tz Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 oryginalne. imho wyszlo calkiem niezle. moze jakis wiekszy render z zalacznika?
Tomala Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Na renderze niewiele widać daj większą wersję załącznika. Swoją drogą gitar już było wiele ale skrzypce widzę po raz pierwszy. Pozdro.
Yasutoco Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 render z załącznika będzie, już wkrótce. Co do gitar są praostrze do modelowania, ale w nich więcej zabawy na splineachi mechanice.
Yasutoco Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 sory że nie z materiałami, ale siateczki też są ważne... wiem że wyglądają toonowo: thx za komenty
Rekomendowane odpowiedzi