Nubb Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Witam! Jestem tu całkiem nowiutki i wychodzę z takim rydzem: Chciałbym ażeby była to bardzo przestrzenna ilustracja przedstawiająca dzieciaki, które z okien i dachów kaminic oczekują na coś nienazwanego, bajecznego. Na razie umieściłem tam balony, ale myślę, że zamienię je na jakieś twory z chmur. Byłbym wdzięczny za wszelke sugestie nawet na tak wczesnym etapie. Pozdrawiam serdecznie Nubb
Shalivan Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 ładny szkic, z checią oglądnął bym pełną wersje :P haha, witaj na forum :) mnoze dorzu w przestrzeni jakis element między 1 planem z dziecmi a tłem ? (taka tylko propozycja)
Mortom Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 no ja też bym zobaczył to w kolorze :) bo zapowiada sie naprawdę ciekawie!!
kamil.ochel Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 przecie to nie rydz, to szkic i to dobry jak nic :P zapwiada się ciekawie :) czekam na finisz
Nubb Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 Dzięki za odpowiedzi. Właśnie jestem w trakcie "przefasonowywowania" drugiego planu. Wkrótce dalsze etapy. Pozdraiwam
Nubb Napisano 11 Luty 2008 Autor Napisano 11 Luty 2008 Witam. Oto kolejny etap pracy: bardziej zaawansowany szkic. Ledwie zaznaczone światło, prawie zerowy detal. Może będzie dobrze a może będzie niedobrze :) Marudzenie mile widziane. To mówiłem ja.
lisu Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 Jarząbku rozchyl może budynki z pierwszego planu bo ich perspektywa zbiega się 2 metry za nimi, może to zamierzone ,ale mam wrazenie ze lepiej wygladałoby poprawione. poza tym fajny szkic :)
Ania Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 Bardzo fajny szkic, dzieci mają charakterek. Na pierwszym koncepcie plan tylni mi się trochę bardziej podobał, przez to że następne budynki zaczynały się dalej było więcej powietrza. Myślałam że będzie coś jak wczesny poranek z takim bajecznym lekko mglistym światełkiem, teraz widzę że jednak noc, ale i tak dobrze się zapowiada.
mrozik26 Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 szkic super dzieciaki również ... czekam na Kuniec
Mortom Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 no spodziewałem sie tak jak Ania poranka z ciepłym światełkiem.... ale to co ja sobie wyobrażam o tej pracy jest najmniej ważne. Start masz superancki :) Pozdrawiam i czekam na więcej. P.S. Juz nie moge sie doczekać końca :)
Nubb Napisano 12 Luty 2008 Autor Napisano 12 Luty 2008 Dobry wieczór młodzieży. Tak powolutku do przodu. Wiecie jak to jest - sesja ( hah, wprawdzie nie studiuję, ale lubię ten argument ). Rozsunąłem nieco budynki, dodałem oddechu na górze i zapaliłem kilka światełek. No i psu-psowi dodałem parę kilo po świętach ;). Jęczenie i narzekanie mile widziane :)
Nubb Napisano 24 Luty 2008 Autor Napisano 24 Luty 2008 Witam. Kolejny krok ( taki wręcz mały tupt :) Tym razem kolorek. Do słuchania Sigur Rós a do picia herba z owocami leśnymi :) Pozdrawiam ja Was.
Coyote Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 kurde... z tym sigur rosem właśnie jak sobie włączyłem tą prace w te leciał mi Sigur Ros-fyrsta' fajnie sie zapowiada i kolorek tez ładnie czekam...
mirach Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Do słuchania Sigur Rós a do picia herba z owocami leśnymi :) ciekawy zestaw :) Praca zapowiada sie bardzo ladnie, ciekawy klimat. Nie bede pisal ze czekam na koniec, bo same szkice mi przypadly do gustu :D
Mortom Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Wow no super ci idzie :) nie mogę sie doczekać końcowego efektu bo zapowiada sie pysznie :) Pozdrawiam.
regnar Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 O cholera jak to sie dzieje ze ja nie znalem do tej pory Sigur Rósa! Toz to istna poezja :D Już teraz czuć ze praca ładnie będzie sie "świeciła". Tak wszystko gra ALE popełniłeś jeden OGROMNY błąd!!!... Ty NIE PIJ herbaty z owocami leśnymi TYLKO Earl Grey! hehehehehe
miriam Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 Ja bym zaproponował inną ale reklamy robił nie będę ;D, poza tym ciekawa kolorystyka, może nieco za ciemna, ale czekam na finish :]. //pozdr.
Nubb Napisano 5 Marzec 2008 Autor Napisano 5 Marzec 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Jeśli idzie o Sigurów: o tak... mniót na uszy :) Jeśli idzie o ciemną kolorystykę to fakt. Mam okropny monitor i za każdym razem jak oglądam to na lepszym to mnie bierze złość :/. Będę musiał określić tony na jakimś lepszym sprzęcie i w domu się tego trzymać. Dzięki wszystkim raz jeszcze. Pozdrawiam serdecznie N.
Rekomendowane odpowiedzi