Napisano 11 Luty 200817 l Praca zrobiona dla zabawy:) model panienki nie mój. soft: max, v-ray, ps. Moze sie komus spodoba. Obiecuje, że popracuje nad nastepna pracka dlużej i nie bede was zasypywał pracami średnich lotów:) Pzdr!
Napisano 11 Luty 200817 l praca nawet nawet chociaz pewnie zaraz Cie pojada...ale swoja droga musisz miec mase czasu:)pzdr
Napisano 11 Luty 200817 l Autor niestety nie dlugo nie bede mial czasu wogole, chyba wyjezdzam daleko na dlugo do pracy. Musze wykorzystac ten czas wolny na maxa:)
Napisano 11 Luty 200817 l hmm model panienki nie twoj i on (model) mi tu najbardziej nie pasuje :x moze jakbys zrobil sam wyszloby lepiej.. troche tez za ciemno tu i tam, ale ogolnie dajee rade, pzdr milej pracy :P
Napisano 11 Luty 200817 l szkoda ze to co się podziwia w pracce to nie twoje :/ ;) Ja bym tego PUR-a przyciemnił albo wywalił bo dekoncentruje ;) dobry Lens flare nie jest zły :D:D Pozdro
Napisano 11 Luty 200817 l ciekawe:). PUR balsam wymiata:P, za bardzo go widac. jak robiłeś dziary na kuli?
Napisano 11 Luty 200817 l Autor grigoriob: dziary zrobilem tak: w ps zrobile mapke 4000/4000 z licznymi kreskami bialymi i dalem ja do kanalu reflection vraymtl oraz do kanalu refl glossines - dzieki czemu na tych dziarach jest wieksze rozmycie swiatla i mniejsze wogóle odbicie.