Chindoos Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Ostatnio sporo grałem w Tonego Hawka i pod wpływem natchnienia wykombinowałem taką oto scenę. Endżoj:) http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/tonysroom.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Super, popraw avatar Dhalsimie. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Spoko fajna scenka. Wszystko jest takie gumiasto-kreskowkowe. Wiesz co mam na mysli (chodzi o zaokraglenia krawedzi). kask sie dziwnie swieci i ma taki dziwny odblask jakby byl... sam nie wiem jaki. Podoba mi sie. fajne swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 ok... nawet fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 spox tylko materialy miejscami troche nie realne (szczegolnie na kasq i metalowych elementach lozka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Jak dla mnie wporządku, może faktycznie ten kask i poręcze od łóżka takie nijakie, ale nie wiem czemu mnie tam najbardziej nie pasuje to radyjko. Takie jakies zbyt plastikowe i okragle. No ale to jest tylko moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Materialy slabe, obrazki na scianie mi sie podobaja:) Magnetofon strasznie kiepski - kiedys UNITRA produkowala podobne paskudztwo. Ogolnie scena wieje chlodem, wilgocia i niezdrowym klimatem - glownie przez te zagrzybione sciany brrr. Za pewne autor nie to chcial pokazac, ale tak to wlasnie wyglada. W kazdym razie mozna by tu duzo pozmieniac, zeby praca zyskala swoj urok. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 spoko.... tylko gdzie jest Tony Hawk skoro jego deska jest na ścianie...?... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 to nie jest Dhalsim tylko Blanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Ładna scenka... fajny klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi