ThrudPL Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Praca Ciągle w fazie dopracowywania. Model jachtu nie mój, nad swoim ciągle pracuję. Nie jestem zadowolony z większości elementów i licze na jakieś podpowiedzi. http://img142.imageshack.us/my.php?image=aeriaqv0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 ładnie. mi sie woda podoba. pozwoliłem sobie na małą wariacje przy pomocy ps'a. moim zdaniem to powinno wygladać jakoś tak. troche mroczniejszy klimat jakis czlowiek tez by sie przydal oczywiscie w takim żółtym przeciwdeszczowym wdzianku:) troche bardziej dopracowany model jachtu też. i bez błyskawic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 patrz ile ps może zdziałać:) niezła prace a przeróbka jeszcze lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 photoshopa niestety nie znam najlepiej. Ale ta przeróbka nie jest w moim guście. Dla mnie zbyt mroczna i trochę bajkowa, nirealistyczna. Ja raczej staram sie zachwac realizm w tej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 ThrudPL Bardzo fajna praca, imho jednak z PS wygląda bardziej realnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 z PS wygląda bardziej realnie. Niestety to prawda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 Witam po dłuzszej przerwie (niestety czasu wolnego mam bardzo mało) tak jak mówiłem zrobiłem model jachtu od nowa. Jest To sławny "OPTY". Model low poly. Niestety teksturki niedopracowane są jeszcze, moze uda mi sie je kiedys troszkę ulepszyć. Obrazek na razie nietknięty Photoshopem. Moze jeszcze dzisiaj uda mi się zakończyć całość. Komentarze wszelakie mile widziane http://img247.imageshack.us/my.php?image=optygk7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 ładnie , podoba mi sie . mozna by ewentualnie zdjac troche tego slonca z zagli, ten jachcik jakos bardziej mi pasuje od poprzedniego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Ten grot tam coś nie bardzo wybrany na bomie a przynajmniej nie powinno to tak wyglądac jak by byl postrzępiony żagiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 ogolnie bardzo fajnie tylko przy tych 2 zdjeciach z Ps'pa po lewej stronie bardzo czarno jakby byla z 23 a po prawej jasniutko jakby z 16 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 woda świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 woda świetna tylko gdzie kilwater? trochę zabija to realizm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 To już chyba koniec. ALe ciągle sie wacham dlategop nie zamieszczam w dziale z zakończonymi. Moze jakies drobne poprawki jeszcze zrobię. Obraz lekko modyfikowany w PSie, bo nie przepadam za duzymi zmianami. Cieszę sie zoe w ogole udało mi się zakonczyć przy moim ciągłym braku czasu. Rozpoczol;em kolejny morski projekt, tym razem bardziej skomplikowany, bedzie to HMS Ajax. http://img258.imageshack.us/my.php?image=optykoncowyve7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Wg mnie model jachtu wogole nie komponuje sie z reszta pracy. Woda jest realistyczna ale jacht wyglada jak zabawkowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi