Napisano 14 Luty 200817 l Witam Co sadzicie tej pracy-Zamiescilem ja ostatnio ale ta wersja uwzglednia poprawki.Calosc robilem ok 2godz +wczoraj godzinka na korekty.Myslalem ze lepiej dla klimatu zrobilby polmrok i rozpalone swiece ale badz co badz na razie wyglada to tak. pozdrawiam
Napisano 14 Luty 200817 l Jak ma byc romantiko to musi byc albo zachod slonca i wanna pelna pysznej wody z pianka.. i kaczuszka :P albo te swieczki ;) koniecznie kaczuszka... hahaha... swoja droga czemu jeszce nitk nie wydal na dvd highpoly ludzi do wnetrz? napenwo by sie przydaly..
Napisano 14 Luty 200817 l a i jeszcze cos - nie lepsze byly by rozane platki? niz glowki calych takich kwiatuszkow?
Napisano 14 Luty 200817 l Autor no nie mialem teksturki platkow pod reka a to bylo-malwa:P.ale sie zgadzam ze roza lepiej by siadla-Co do pianki i nadania klimatu bede myslal
Napisano 14 Luty 200817 l Morphe: moze sie skrzkyknac zroic pare modeli, wydac i sprzedawc? Parca fajna dosc, ale perspektywa jakos mi osoboiscie nie pasuje, nawet nie wiem dlaczego (DOV za duzy?) pzdr!
Napisano 14 Luty 200817 l Klimat fajny tylko ta perspektywa trochę nie pasuje jednak... Jeśli planujesz poprawiać to "opuściłbym" też do końca żaluzje żeby nie było widać tej bieli za oknami;) Tyle ode mnie:) Pozdro;)
Napisano 14 Luty 200817 l Autor dzieki...i ze wszystkim sie zgadzam:)woda sie rozleje to fakt...a klimat jak pisalem moznaby wyzylowac jeszcze bo lekko naciagnalem z tym romantyzmem:)
Napisano 18 Luty 200817 l mam nadzieje ze fajnie ją podciągniesz, dopisuje sie do kąta kamery i widoku za oknem, podoba mi sie podloga...;], jak dla mnie to dodac tylko piane, kilka malych z Ikei swieczek zapalonych i bedzie git...aha...ręczniki...czy to nie ręczniki tylko kawałek płyty granitowej wyciętej tam po lewej...;]
Napisano 20 Luty 200817 l Autor odnosnie korekty-macie jakis przepis na te pianke:)myslalem nad ogolnym modelem i reszte tekstura zalatwic jakas+disp
Napisano 20 Luty 200817 l Ogólnie mi się podoba :) Oprócz uwag poprzedników to jeszcze płatki z prawej jakoś dziwnie wyglądają. W kwestii pianki to nie robiłem nigdy czegoś takiego. Pozdrawiam :)
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Autor Maly up.....nie wyszlo do konca jak chcialem ale czesciowo wina sprzetu.Przy zaslonietych zzaluzjach np nie ogarania obliczen i pada. Efekt taki sobie sadze-dalo sie lepiej
Napisano 20 Kwiecień 200816 l tez uzywalem tej tekstury ale mi wyszla przez material taka ble podloga, moglbys sie podzielic swoimi ustawieniami?
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Autor ustawienia teksturki na podlodze-bump30%,reflect32,refl.gloss 0,74 tyle ,mapowanie pomijam:P pozdro