Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pracka na event digartowy :) mało czasu mialem ale ustrugałem to i owo.

Fotoszop, volito 2, szkice tradycyjnie i poskanowane, w hugosa czasu..

oryginał ma 7000pixeli w poziomie :] sick, bo ledwo szło co kolwiek robić pod koniec.

findemon1000tn0.jpg

i detale:

det1wv1.jpg

det2kk5.jpg

det3xw0.jpg

pozdr.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Praca fajna, brama robi wrazenie a zwlaszcza to, co dzieje sie w srodku... Ale nie jestem pewien co do poprawnosci prawej nogi ludka z lewej... I te szaty jakos nie maja u nich tego "zaczepienia"... Podziwiam za cierpliwosc odnosnie rozdzialki ;)

Napisano

bardzo ładna i klimatyczna praca! jest kilka rzeczy do których się można przyczepić ale nie ma po co bo ogólnie jak najbardziej OK!

ale pytanie - czy w piekle mają jakiś kryzys z kowalami? jeden diabełek ma tylko naramienniki, a drugi przysłonięte tylko krocze :)

pozdro!

Napisano

o masz... jest klimat... Diaboly som fajne :-) ale to cos na jajkach to bym mu powiekszyl ;)

Napisano

czepiacie, jakbym był dziołchą to powiedziałbym ,że te diabeły są bardzo seksowne. Ale dziewczyną nie jestem to tylko powiem ,że te demony delikatnie maja coś z tych chłopców na sterydach co to sie na scenie przed starymi babami rozbierają za pieniądze, pozdrawiam praca jest bardzo fajna

Napisano

żal mi ze nie mam sie do czego przyczepić ;/ i to ze masz ten sam tablet co ja tu widać ze nie ważne są umiejętności :P

Napisano
  • Autor
Twierdzisz Shaggi , że nie ważne są umiejętności, tylko tablet :> ?

szczerze to nie wiem czy chciałbym żeby tak było, ale zastanawiam sie jak to bedzie jak zmienie wkoncu na intuosa A4 (soon...;) )...

Napisano

Jak dla mnie fuulll wypasik, szczególnie kolorystyka bardzo interesująca ;).

//Pozdr. 5*

Napisano

pracka swietna,fajne kolorki,swietny klimat, moze tylko materialy zle zrobione-np. ta szata metalowa jest?;/ piekielny krąg tez jak z gliny wyglada,ale to drobiazgi;]

caly czas narzekasz na tablet... ja mam wacom'a graphire a6, o takich jak wy macie moge tylko pomarzyc,ale i tak nie narzekam-lepszy rydz niz nic;]

Napisano
  • Autor
ja mam wacom'a graphire a6, o takich jak wy macie moge tylko pomarzyc

wy? chyba oni, bo nie ja ;) volito 2 to tak jakby najniższy model wacoma :/

dzięks panowie za komenty etc.

Napisano

Dawno mnie tu nie było a tu prace mocne widać, bardzo fajne, jedynie co do nogi diabła lewego mógłbym mieć jakieś wątpliwości, i przyrodzenie to takie biedne ma a ten gruby strasznie się boji ;]

Napisano

przed chwila na cgtalku sie na to natknalem xD polska krew jednak tam rządzi... no co kurcze mozna powiedziec...swietne, swietne swietne . Super materialy, widac ze kamien to kamien , metal to metal...super detale , az chce sie na to patrzec :)

pozdro