lisu Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 Pracka na event digartowy :) mało czasu mialem ale ustrugałem to i owo. Fotoszop, volito 2, szkice tradycyjnie i poskanowane, w hugosa czasu.. oryginał ma 7000pixeli w poziomie :] sick, bo ledwo szło co kolwiek robić pod koniec. i detale: pozdr.
Dann.G Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 Praca fajna, brama robi wrazenie a zwlaszcza to, co dzieje sie w srodku... Ale nie jestem pewien co do poprawnosci prawej nogi ludka z lewej... I te szaty jakos nie maja u nich tego "zaczepienia"... Podziwiam za cierpliwosc odnosnie rozdzialki ;)
sivek4ever Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 bardzo ładna i klimatyczna praca! jest kilka rzeczy do których się można przyczepić ale nie ma po co bo ogólnie jak najbardziej OK! ale pytanie - czy w piekle mają jakiś kryzys z kowalami? jeden diabełek ma tylko naramienniki, a drugi przysłonięte tylko krocze :) pozdro!
Maykel Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 o masz... jest klimat... Diaboly som fajne :-) ale to cos na jajkach to bym mu powiekszyl ;)
artursadlos Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Ciekawe światełko i kolory. tylko czemu demony zakrywają jajca? Takie złe a wstydliwe?
Thx Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 czepiacie, jakbym był dziołchą to powiedziałbym ,że te diabeły są bardzo seksowne. Ale dziewczyną nie jestem to tylko powiem ,że te demony delikatnie maja coś z tych chłopców na sterydach co to sie na scenie przed starymi babami rozbierają za pieniądze, pozdrawiam praca jest bardzo fajna
Coyote Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 żal mi ze nie mam sie do czego przyczepić ;/ i to ze masz ten sam tablet co ja tu widać ze nie ważne są umiejętności :P
Dann.G Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Twierdzisz Shaggi , że nie ważne są umiejętności, tylko tablet :> ?
lisu Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 Twierdzisz Shaggi , że nie ważne są umiejętności, tylko tablet :> ? szczerze to nie wiem czy chciałbym żeby tak było, ale zastanawiam sie jak to bedzie jak zmienie wkoncu na intuosa A4 (soon...;) )...
miriam Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Jak dla mnie fuulll wypasik, szczególnie kolorystyka bardzo interesująca ;). //Pozdr. 5*
nicponim Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 pracka swietna,fajne kolorki,swietny klimat, moze tylko materialy zle zrobione-np. ta szata metalowa jest?;/ piekielny krąg tez jak z gliny wyglada,ale to drobiazgi;] caly czas narzekasz na tablet... ja mam wacom'a graphire a6, o takich jak wy macie moge tylko pomarzyc,ale i tak nie narzekam-lepszy rydz niz nic;]
lisu Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 ja mam wacom'a graphire a6, o takich jak wy macie moge tylko pomarzyc wy? chyba oni, bo nie ja ;) volito 2 to tak jakby najniższy model wacoma :/ dzięks panowie za komenty etc.
masz)rum Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Dawno mnie tu nie było a tu prace mocne widać, bardzo fajne, jedynie co do nogi diabła lewego mógłbym mieć jakieś wątpliwości, i przyrodzenie to takie biedne ma a ten gruby strasznie się boji ;] *****
Gość Caspik Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 przed chwila na cgtalku sie na to natknalem xD polska krew jednak tam rządzi... no co kurcze mozna powiedziec...swietne, swietne swietne . Super materialy, widac ze kamien to kamien , metal to metal...super detale , az chce sie na to patrzec :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi