KisieL_MAD Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 kolejny błąd :( !! co to może być ? Attention File:/ProgramFiles\Autodesk\3dsMax8\scenes\box.max is possibly corrupt Would you like to try to resave? yes no Źle to przedstawiłem - :( , taki błąd pojawia sie po np 2h pracy, z plikiem i nie jest to kwestia zmiany nazwy po prostu nie mogę zapisać choćbym zmieniał nazwy :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 proponuję poduczyś się angielskiego ;] Uwaga plik "jakiśtam" jest prawdopodobnie uszkodzony (może być uszkodzony) czy zapisać jeszcze raz(jako inny plik prawdopodbnie)? tak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 spróbuj wczytać poprzez Merge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KisieL_MAD Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Czy wie ktoś więcej na temat UNICOD w wersjach maxa i winblowsa, gdzieś na forum wyczytałem że ten błąd jest z ty związany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 A czy nie zaczynałeś tej sceny w poprzedniej wersji Maxa? Miałem to samo po zmianie z 4. na 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 polskie znaki w nazwach scen tez czasem robia problemy. gdzies tu na forum byl o tym niedawno podobny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KisieL_MAD Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 Sebastian , a co zrobiłeś że pomogło ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Attention !! jeszcze jeden watek z nazwą nic nie mówiącą i się pogniewamy Attention !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Resetujesz Maxia, File -> Merge i Save as, a jeśli nie pomoże, spróbuj jakimś konwerterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 no ale w czym problem? dajesz resave, że tak i fru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Resave nie zawsze działa w przypadku zmian wersji Maxa (jeśli w tym jest problem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 serwus :) jak cos sie wykrzacza podczas sejwowania, to polecam poszczegolne obiekty, lub grupy obiektow sejwowac przez : save selected. Potem to na luzie sie pomerguje. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KisieL_MAD Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 A wiec Ja sprawę załatwiłem tak :D : 1.Reinstalacja winblowsa 2. Instalacaja na nowo 3d Obeszło sie bez formatowania :D Dzieki za chęć pomocy Pozdrawiam i życzę sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi