Napisano 19 Luty 200817 l kolejny błąd :( !! co to może być ? Attention File:/ProgramFiles\Autodesk\3dsMax8\scenes\box.max is possibly corrupt Would you like to try to resave? yes no Źle to przedstawiłem - :( , taki błąd pojawia sie po np 2h pracy, z plikiem i nie jest to kwestia zmiany nazwy po prostu nie mogę zapisać choćbym zmieniał nazwy :/.
Napisano 20 Luty 200817 l proponuję poduczyś się angielskiego ;] Uwaga plik "jakiśtam" jest prawdopodobnie uszkodzony (może być uszkodzony) czy zapisać jeszcze raz(jako inny plik prawdopodbnie)? tak nie
Napisano 29 Luty 200817 l Autor Czy wie ktoś więcej na temat UNICOD w wersjach maxa i winblowsa, gdzieś na forum wyczytałem że ten błąd jest z ty związany :(
Napisano 29 Luty 200817 l A czy nie zaczynałeś tej sceny w poprzedniej wersji Maxa? Miałem to samo po zmianie z 4. na 7.
Napisano 29 Luty 200817 l polskie znaki w nazwach scen tez czasem robia problemy. gdzies tu na forum byl o tym niedawno podobny temat.
Napisano 2 Marzec 200817 l Attention !! jeszcze jeden watek z nazwą nic nie mówiącą i się pogniewamy Attention !!
Napisano 3 Marzec 200817 l Resetujesz Maxia, File -> Merge i Save as, a jeśli nie pomoże, spróbuj jakimś konwerterem.
Napisano 3 Marzec 200817 l Resave nie zawsze działa w przypadku zmian wersji Maxa (jeśli w tym jest problem)
Napisano 3 Marzec 200817 l serwus :) jak cos sie wykrzacza podczas sejwowania, to polecam poszczegolne obiekty, lub grupy obiektow sejwowac przez : save selected. Potem to na luzie sie pomerguje. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 6 Marzec 200817 l Autor A wiec Ja sprawę załatwiłem tak :D : 1.Reinstalacja winblowsa 2. Instalacaja na nowo 3d Obeszło sie bez formatowania :D Dzieki za chęć pomocy Pozdrawiam i życzę sukcesów