carlosss Napisano 20 Luty 2008 Napisano 20 Luty 2008 nie wiem czemu ale widzę kupę :P w sumie nie wiem co miałbym ci zasugerować :P
hcpiter Napisano 20 Luty 2008 Napisano 20 Luty 2008 carloss chyba mamy podobne skojazenia ;) Modelik taki o troszke khm khm smieszny :D
kubi Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Manzoni już to kiedyś zrobił, musisz sie bardziej postarać, albo go przebić :)
Gość bo3o Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Manzoni już to kiedyś zrobił, musisz sie bardziej postarać, albo go przebić :) "to"? czyli co??
krzys!3k Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 "to"? czyli co?? "kolorową kupe"? :) a tak na powaznie to na prawde ciezko cos tu dostrzec, musisz zrobic cos co choc przypomina "postac" abysmy mogli ocenic, to co jest teraz to albo sztuka dla sztkuki albo....nie wiem ;]
Skateforlife Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 Hahahahaha.Mile komenterze:D."kupa" fajna XD.powodzenia!:D
rosikowski Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 eejj, speszyliście chłopaka i już nie dokończy kupy ... :-(
MEZmaster Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 kupa jak to kupa, nie tykana z czasem zastyga i nic z tego nie idzie zrobić już. A swoją drogą, zrób ktoś kupę i daj mu teksturę. Ciekawe jak by to z inną teksturą wyglądało. Jeśli tak wygląda twarz, to zastanawiam się tak będą wyglądały inne partie ciała... Nie no, istny mutant. Tak na serio to nawet podobny do... mutanta. A co to miało być dokładnie zmutowane?
Rekomendowane odpowiedzi