Robertus Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 bardzo mi sie podoba aczkolwiek 3 rzeczy mozna by wg. mnie jeszcze poprawic. Widok za oknem nieco psuje odbior ujecia. Calosc jest chyba zbyt jednolita kolorystycznie, przydalyby sie elementy łamiące ten stalowo - szary styl. Niezbyt dobrze wygladaja tez rozwalone skosy od szerokiego kąta, jesli to vray to w kamerze jest opcja korekcji (w tej chwili nazwy nie pamietam), w scanline mozna dodac to samo klikajac RMB na kamerze.
Morphe Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Tez sie z tym zgodze, ze widok za oknem psuje efekt, a to temuz e jest zbyt przejrany w stosunku do teog jak ciemno jest w lazience... ,no i kolorystycznie sie nei zgrywa:) musialo by byc inne tlo zeby ten szary styl zadzialal... Moze daj jaksi fajny kolor tym iesom, moze fajny efekt to do...
Kub@ Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 oj możnaby o wiele więcej z tej łazienki wycisnąc, moim zdaniem kadry są po prostu strasznie nieciekawe
carlosss Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 znów vray lighty za oknem pewnie tak? :P ładnie wyszło co do widoku za oknem to już powiedziano ;)
Glob Napisano 21 Luty 2008 Autor Napisano 21 Luty 2008 Dzieki za komenty:D wlasnie o taki stalowo szary styl mi chodzilo i nie chcialem niczym tego lamac...nie moglem znalesc i dobrac dobrego widoku za oknem i ostatecznie zdecydowalem sie na ten...przejaranie bylo celowe bo zawsze jak sie robi zdjecie pod okno to widok za jest przejarany a pomieszczenie robi sie ciemniejsze...widocznie nie wyszlo;) vray lighty w oknach jakos najbardziej mi podchodza:P pozdro!
godzio Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 co do zdjęcia pod śłońce, tyo może zrób jakiegoś glowa, żeby rozmazać krawędzie w oknach.
JohnyCa Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 Fajnie i poprawnie choć zbyt jednolita ta szarość. No i widoczek za oknem - za bardzo go "widać" i niepotrzebnie odwraca uwagę.
Maykel Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 a ta wanna to sie nie rozkraczy jak tam Kalisz do niej wejdzie? :/ ps. sorka Kalisz do niej nie wejdzie :D
Rekomendowane odpowiedzi