Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo mi sie podoba aczkolwiek 3 rzeczy mozna by wg. mnie jeszcze poprawic. Widok za oknem nieco psuje odbior ujecia. Calosc jest chyba zbyt jednolita kolorystycznie, przydalyby sie elementy łamiące ten stalowo - szary styl.

Niezbyt dobrze wygladaja tez rozwalone skosy od szerokiego kąta, jesli to vray to w kamerze jest opcja korekcji (w tej chwili nazwy nie pamietam), w scanline mozna dodac to samo klikajac RMB na kamerze.

Napisano

Tez sie z tym zgodze, ze widok za oknem psuje efekt, a to temuz e jest zbyt przejrany w stosunku do teog jak ciemno jest w lazience... ,no i kolorystycznie sie nei zgrywa:) musialo by byc inne tlo zeby ten szary styl zadzialal... Moze daj jaksi fajny kolor tym iesom, moze fajny efekt to do...

Napisano

Dzieki za komenty:D wlasnie o taki stalowo szary styl mi chodzilo i nie chcialem niczym tego lamac...nie moglem znalesc i dobrac dobrego widoku za oknem i ostatecznie zdecydowalem sie na ten...przejaranie bylo celowe bo zawsze jak sie robi zdjecie pod okno to widok za jest przejarany a pomieszczenie robi sie ciemniejsze...widocznie nie wyszlo;) vray lighty w oknach jakos najbardziej mi podchodza:P

pozdro!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności