Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Idąc za głosem zdrowego rozsądku oraz kilku pomysłowych userów :) zdecydowałem się usunąć dotychczasową sondę i nieco zreorganizować proces wyboru nagrody publiczności.

Uczestnicy konkursu, którzy nadesłali większą ilość prac zostali poproszeni o wyselekcjonowanie dwóch najlepszych i własnie z tej, nowej puli zostaną wyłonieni zwycięzcy.

Przyczyną był trudny wybór swojego faworyta (prace w sumie zajmują prawie 13 mb :/), co prowadziło do dużego rozstrzału głosów i małej frekwencji.

Być może już jutro powstanie zredukowana galeria prac i nowa sonda, o czym poinformujemy na łamach max3d.pl oraz za pośrednictwem mailingu.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

polapac sie w tym wszystkim akurat bylo latwo tylko tak to jast jak osiolkowi dano w jeden owies w drugi siano - ciezko bylo sie zdecydowac na ta jedna... a ze do tego gusta sa rozne to sie glosiki rozkladaly po 1,2,3 na prace... mam nadzieje ze teraz pojdzie sprawniej i wiecej osob sie zmobilizuje do glosowania... rowniez czekam na nowa galerie i ankiete...

pozdro i ponownie powodzenia wszystkim bioracym udzial

Napisano

ale ciągle pozostaje jeden problem, że można oddać tylko jeden głos :| no ale cóż, nic nie jest doskonałe :D

pozdrawiam [piwo]

Napisano
  • Autor

Hej hej trochę trwało selekcjonowanie prac, zresztą nie wszyscy okazali się osiągalni i część prac odrzuciłem sam. Dziś wrzucę nową galerię i nową sondę :)

Napisano
  • Autor

GALERIA

SONDA

Zapraszam :)

Newsa i informacje o nowej sondzie roześlemy jutro, więc dopiero wtedy spodziewałbym się większej frekwencji głosujących.

Napisano

Tiger1313 dostales punkcik ode mnie za klimat (mroczny w pelnym sloncu:D)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.