Napisano 23 Luty 200817 l Witam :) Chciałbym pokazać projekt nad którym pracowałem ostatnio z bratem. Oczywiście czekam na wszelkie komentarze i oceny (i jeśli macie znajomych zajmujących się filmowanie ślubów, wesel to możecie im o nas wspomnieć ;) ). ...:::EDIT(01.04.2008):::... Dodaliśmy drugi zestaw - animowane tła. Wszystko do zobaczenia w galeri. http://thetastudio.pl Edytowane 11 Luty 200916 l przez streaker
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Autor Dodaliśmy drugi zestaw - animowane tła. Wszystko do zobaczenia w galeri. i to nie jest żart :)
Napisano 3 Kwiecień 200817 l wlazłem, obejrzałem i się usmiałem :) pozytywnie oczywiście. dobry pomysł na biznes :) wykonanie też niezgorsze ;) jak będę miał się żenić to zamówię u Ciebie kilka rzeczy ;) Pozdrawiam i powodzenia
Napisano 4 Kwiecień 200817 l Autor Dzięki za pozytywne komentarze :) Zdziwiłem się tylko pozytywnym przyjęciem strony - bo ja im więcej na nią patrzę, tym więcej bym zmienił/poprawił itp. A co do polskich realiów to jak najbardziej pomysł godny polecenia, weselnymkręcaczom - jak najbardziej. Ja lubie określenie ślubokręty ;P pozdrawiam :)
Napisano 11 Luty 200916 l Autor Odkopie wątek spod grubych warstw kurzu - tym razem poszliśmy w trochę innym kierunku i w ofercie pojawiły się czołówki do filmów (oraz 'stare' animacje w HD). Do obejrzenia oczywiście na thetastudio.pl w dziale galeria, albo szybko przez aukcje allegro