SYmek Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Pierwsza główna edycja Nuke'a pod sztandarem TheFoundry została wydana: www.thefoundry.co.uk Nuke 5, to: - nowy interface (zerżnięty z Shake'a i Houdiniego ;)), - kompozycja stereoskopowa, - integracja Pythona - 1023 kanały na node (dotąd 64) - Windows, Linux i OSX ... i parę innych nowości pozdr., skk.
piotrek Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Mogliby zerżnąć założenia wersji Apprentice z Houdniego ;)
mathix Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 piotrek: true :] SYmek: dzięki za info, nowy interface to coś czego programowi brakowało, do tego wonsz pyton. Brzmi smakowicie :)
piotrek Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Ściągnąłem i jak zrobić sobie triala, mam do nich zadzwonić? Toć to zamiejscowa pewnie będzie...
Karrde Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Pięknie. Zaraz zobaczymy czy zupdateowali już moją licencję z 4.7 na VPN.
Karrde Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Uruchomiłem, niemal zabiłem się próbując dojść do ładu z nowym UI w moich skryptach, przywróciłem stary dobry layout. Niestety przy próbie załadowania go przy następnym uruchomieniu Nuke wariuje. Dupa, wracam do 4.7. Co jak co, ale zawsze stawiałem o wiele wyżej nuke'owy UI niż Shake'owy czy inne Fusion. Bleh.
SYmek Napisano 25 Luty 2008 Autor Napisano 25 Luty 2008 Co jak co, ale zawsze stawiałem o wiele wyżej nuke'owy UI niż Shake'owy czy inne Fusion. Bleh. Dziwak! ;)
Rekomendowane odpowiedzi