Napisano 27 Luty 200817 l Witam Serdeczenie. Oto moja druga skończona wizka. Starałem się jak mogłem żeby uzyskać realistyczny render, ale nie od razu człowiek może wykorzystać wszystkie funkcje maxa i vray. Komentujcie :) Pozdrawiam
Napisano 27 Luty 200817 l po pierwszych renderach tego pomieszczenia ktore pokazywales w wipie to sporo sie nauczyles :] no ale to tlo za onknem to jednak mozna by bylo zmienic
Napisano 27 Luty 200817 l Imo slabo widac kontury monitora na biurku, slabe materialy na tych krzeslach metalowo- plastikowych, za malo to biurko wydetalizowane jest- taki sobie klocek tylko teraz... no i widok za oknem :) Pozdro!
Napisano 27 Luty 200817 l Dobór materiałów na krzesła jest raczej kiepski. Sądzę, że powinno być coś miękkiego - tkanina lub jakaś skóra (może być eko). Rama okna trochę tragiczna, w ogóle okna nie przypomina. Światło i materiały poprawią się z czasem, no sweat ;) Kalendarz masz przeterminowany :D
Napisano 27 Luty 200817 l Autor Dzięki wszystkim za komenty wezmę wasze komentarze do serca gdy będę robił kolejne prace nie zapomnę o nich:) Pozdrawiam