Napisano 7 Marzec 200817 l Dzień dobry używam 3ds Max 9. Mam dwa problemy: 1. Przez przypadek schowałem sobie pasek narzędziowy z ikonami move, select, mirrior 2. Ucze się z książki i trzeba zrobić pajaca. Już prawie go zrobiłem lecz zostało mi zrobić skóre. W książce pisało by przed tworzeniem skóry zagęścić liczbę segmentów. Zaznaczam tułów pajaca. I przechodzę do panelu Modify. A tam zaznaczone jest tylko editable mesh i nigdzie nie mogę znaleźć parametrów tego pajaca by zmienić liczbę segmentów. Mogę wybrać ikony polygon, vertex itd. ale nie ma prametrów. Co mam zrobić pomocy.
Napisano 7 Marzec 200817 l co mnie zastanawia - ile dostałeś banów za ten tytuł wątku :P co mnie jeszcze bardziej zastanawia to ile linijek regulaminu przeczytałeś zanim zapostowałeś ;) ..ale powiem tak, nie jestem święty więc odpowiem zagęścić siatkę możesz poprzez modyfikator mesh smooth w panelu modify (obok create), poczytaj sobie także FAQ bo jak to zrobisz nasuną sie inne pytania, i nie ucz sie z książki tylko znajdz videotutoriale PS inni użytkownicy forum widząć "problem" nie wiedzą czy bedą mogli pomóc, więc jesli zmienisz nazwe wątku ... nie to w sumie tez nic nie pomoże , przeczytaj jednak FAQ