D4D4L Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Siemka No to tak... strzeliłem sobie taką vizkę... Natchnienie przyszło oczywiście z CSI Miami (chodzi o kolory koncept jest mój :P )... no i tyle :] Max i PS około 2/3 h roboty... nie wiem na czym mi tyle zeszlo...leń jestem :P Komenty mile widziane :) Cya
Kimmi Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Kolorystyka mi się podoba, ale strasznie tutaj pusto. Te schody nie wyglądają na zbyt solidne.
patry Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Ojjj... wygląda "jak scanline" :/ Zamiast 2/3h mogłeś posiedzieć nad tym 2/3 dni :)
D4D4L Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Kimmi - tnx, a co do pustoty to tak to widzialem... :) Patry - yyyyy cos czuje ze ty tak tego scanline nie lubisz bo się nazywa scanline :P na nim mozna tez niezle rzeczy porobić... :P
hcpiter Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 no nie napracowales sie zabardzo wszystko lezy od materialow do samego rendera. Lepiej daj to do wipa albo nie wiem :p Slabo no na scanelinie mozna tez niezle rendery robic ale uzywajac zaawansowanego przeliczania swiatla ;p
patry Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Patry - yyyyy cos czuje ze ty tak tego scanline nie lubisz bo się nazywa scanline :P na nim mozna tez niezle rzeczy porobić... :P Hehe, wiem, że na scanline można niesamowite rzeczy robić, dlatego "jak scanline" napisałem w cudzysłowu co ma określać - słabo :)
Rekomendowane odpowiedzi