Napisano 9 Marzec 200817 l Witam. To mój pierwszy post i jak narazie pierwsze prace rysunkowe i malarskie... kredka ołówek i węgiel lawunek olej również olej (głowa i bark Miszteli=)) a to PinkLady, ale jeszcze będzie dopicowana... (olej) a tak wygląda Selfu! (olej) niedługo mam nadzieję, że pokażę coś digitalowego... ale to będą próby prób...
Napisano 10 Marzec 200817 l selfu bardzo ładny... w sensie ze obraz.. zrób mu na głowie loka takiego jak miał onegdaj basista grupy kombi zdolne z Ciebie Dziewczę :) falnie ze reprezentujesz pracownię 71!!! 71 ROCKS!!!!
Napisano 10 Marzec 200817 l Autor hehe... będzie cykl z SELFU w roli głównej... może na każdym z inną fryzurą? i jestem zaszczycona z tak zacnego towarzystwa w 71!!!!!! dzięki
Napisano 14 Marzec 200816 l Autor a teraz WIP. Praca jest "nadzorowana" ale przydadzą się mi też inne korekty. I weźcie pod uwagę, że to jest pierwsza taka moja praca i się dopiero uczę... więc proszę o każdą radę! aha... i tu nie ma podkładki ze zdjęcia!
Napisano 15 Marzec 200816 l Teraz wlosy i bluzke pokiziaj troche :D jak na pierwszy raz to kurde dajesz rade :) - ciesze sie, ze jest pożytek ze sprzetu ;)
Napisano 21 Marzec 200816 l co tu dużo pisać :) świetne malarstwo - bardzo fajnie budowana przestrzeń - czekam na więcej!
Napisano 21 Marzec 200816 l Autor a tu wrzucam taki speedzik, wiem że kontrasty jeszcze musze podrasować... ale proszę o wskazówki, bo mam go zamiar jeszcze kontynuować, dopicować, domiziać i zrobić na picuś glancuś...
Napisano 23 Marzec 200816 l hey:) widze ze obrazy Jeffrey T.Larson Ci w głowie:) hehe no no jestem ciekaw jaka bedzie koncowy wynik:) pozdrawiam
Napisano 23 Marzec 200816 l Autor ano inspiracja Larsonem...=) dzięki Tobie!! a myślę, że na końcowy efekt będziesz mial niemały wpływ..=) jakubziom - dzięki...=)