Napisano 9 Marzec 200817 l Witam. To m贸j pierwszy post i jak narazie pierwsze prace rysunkowe i malarskie... kredka 聽 o艂贸wek i w臋giel 聽 lawunek 聽 olej 聽 r贸wnie偶 olej (g艂owa i bark Miszteli=)) 聽 a to PinkLady, ale jeszcze b臋dzie dopicowana... (olej) 聽 a tak wygl膮da Selfu! (olej) 聽 nied艂ugo mam nadziej臋, 偶e poka偶臋 co艣 digitalowego... ale to b臋d膮 pr贸by pr贸b...
Napisano 10 Marzec 200817 l selfu bardzo 艂adny... w sensie ze obraz.. zr贸b mu na g艂owie loka takiego jak mia艂 onegdaj basista grupy kombi zdolne z Ciebie Dziewcz臋 :) falnie ze reprezentujesz pracowni臋 71!!! 71 ROCKS!!!!
Napisano 10 Marzec 200817 l Autor hehe... b臋dzie cykl z SELFU w roli g艂贸wnej... mo偶e na ka偶dym z inn膮 fryzur膮? i jestem zaszczycona z tak zacnego towarzystwa w 71!!!!!! dzi臋ki
Napisano 14 Marzec 200817 l Autor a teraz WIP. Praca jest "nadzorowana" ale przydadz膮 si臋 mi te偶 inne korekty. I we藕cie pod uwag臋, 偶e to jest pierwsza taka moja praca i si臋 dopiero ucz臋... wi臋c prosz臋 o ka偶d膮 rad臋! aha... i tu nie ma podk艂adki ze zdj臋cia!
Napisano 15 Marzec 200817 l Teraz wlosy i bluzke pokiziaj troche :D jak na pierwszy raz to kurde dajesz rade :) - ciesze sie, ze jest po偶ytek ze sprzetu ;)
Napisano 21 Marzec 200817 l co tu du偶o pisa膰 :) 艣wietne malarstwo - bardzo fajnie budowana przestrze艅 - czekam na wi臋cej!
Napisano 21 Marzec 200817 l Autor a tu wrzucam taki speedzik, wiem 偶e kontrasty jeszcze musze podrasowa膰... ale prosz臋 o wskaz贸wki, bo mam go zamiar jeszcze kontynuowa膰, dopicowa膰, domizia膰 i zrobi膰 na picu艣 glancu艣...
Napisano 23 Marzec 200817 l hey:) widze ze obrazy Jeffrey T.Larson Ci w g艂owie:) hehe no no jestem ciekaw jaka bedzie koncowy wynik:) pozdrawiam
Napisano 23 Marzec 200817 l Autor ano inspiracja Larsonem...=) dzi臋ki Tobie!! a my艣l臋, 偶e na ko艅cowy efekt b臋dziesz mial niema艂y wp艂yw..=) 聽 jakubziom - dzi臋ki...=)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto