roman Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Witam. To mój pierwszy post i jak narazie pierwsze prace rysunkowe i malarskie... kredka ołówek i węgiel lawunek olej również olej (głowa i bark Miszteli=)) a to PinkLady, ale jeszcze będzie dopicowana... (olej) a tak wygląda Selfu! (olej) niedługo mam nadzieję, że pokażę coś digitalowego... ale to będą próby prób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 wow pink lady jest świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 No witaj na forum- nareszcie ;) 71 for life :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Zacne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 a to moje 3 zetknięcie z tabletem ever... ekspresja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 selfu bardzo ładny... w sensie ze obraz.. zrób mu na głowie loka takiego jak miał onegdaj basista grupy kombi zdolne z Ciebie Dziewczę :) falnie ze reprezentujesz pracownię 71!!! 71 ROCKS!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 czekaj no kiedys ja sie zmaluje i to bez loka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 hehe... będzie cykl z SELFU w roli głównej... może na każdym z inną fryzurą? i jestem zaszczycona z tak zacnego towarzystwa w 71!!!!!! dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 14 Marzec 2008 Autor Share Napisano 14 Marzec 2008 a teraz WIP. Praca jest "nadzorowana" ale przydadzą się mi też inne korekty. I weźcie pod uwagę, że to jest pierwsza taka moja praca i się dopiero uczę... więc proszę o każdą radę! aha... i tu nie ma podkładki ze zdjęcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Teraz wlosy i bluzke pokiziaj troche :D jak na pierwszy raz to kurde dajesz rade :) - ciesze sie, ze jest pożytek ze sprzetu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubziom Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 co tu dużo pisać :) świetne malarstwo - bardzo fajnie budowana przestrzeń - czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 21 Marzec 2008 Autor Share Napisano 21 Marzec 2008 a tu wrzucam taki speedzik, wiem że kontrasty jeszcze musze podrasować... ale proszę o wskazówki, bo mam go zamiar jeszcze kontynuować, dopicować, domiziać i zrobić na picuś glancuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 hey:) widze ze obrazy Jeffrey T.Larson Ci w głowie:) hehe no no jestem ciekaw jaka bedzie koncowy wynik:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 23 Marzec 2008 Autor Share Napisano 23 Marzec 2008 ano inspiracja Larsonem...=) dzięki Tobie!! a myślę, że na końcowy efekt będziesz mial niemały wpływ..=) jakubziom - dzięki...=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 2 Maj 2008 Autor Share Napisano 2 Maj 2008 nothing special Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi