Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Temat inspirowany zacnym serialem "stargate atlantis" oczywiście interpretacja dowolna :]

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna

* Prace umieszczamy w tym wątku

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w

postaci linku

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać

głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem,

jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii

ZAKOŃCZENIE 31 SESJI: 16.03.2008 godz. 23:59.

SONDA: od 17 do 20.03.2008 (3 dni)

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cześć leszek, dalej chodzisz w lakai? ja już się wyłamałem:(

to znaczy, ciągle je mam, nawet dwie pary ale już tylko pożyczam, a sam chodzę w innych.

Napisano
  • Autor

noiprox: dalbym jakas teksturke...i wyostrzyl nieco ;)

fajne swiatlo uzyskales :)

polka dot: :D.....no ja teraz mam adio i tez są niezle.... :D

Napisano

Tu cos ode mnie... moze pozniej jeszcze cos dorzuce, bo jakos niezadowolony jestem z tego.

wrota2speedgi9.jpg

Napisano

regnar >> jak na razie najlepiej wypadłeś. pozornie oklepany pomysł, ale tu sie sprawdza (przynajmniej do momentu kiedy ktos sie nie wezmie za te speedy na serio...) mogles dac wiecej custom brushy - wyszloby to na dobre tobie jak i pracy :) polecam poczytac cos o speedach - vyle, barontieri, feerik sie klaniaja i wiele innych... powodzenia chłopoki!!!! :)

Napisano

heheh dzięki dekiel ale pewnie polegnę jak tylko leszek albo Łukasz coś tu wrzucą :D

Jesli o brushe chodzi to łapa nie chce się od pędzli m@ i Davida Levy'go odzwyczaić hehe

Aha dzieki za namiary! :)

Napisano

czesc

wrotaprzeorfi6.jpg

Napisano

Leszek: Dzięki, znowu tak na ostatni moment, ale przynajmniej tym razem zdążyłem :P co do kolorów to tak w pierwszym momencie po wrzuceniu tutaj - nie podobały mi się i chciałem ściągnąć zieleni trochę. Ale jak tak dłużej popatrzeć... to chyba nie jest aż źle... więc zostawiłem :D