Hawk111 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Mam problem. Robiłem model dłowy. Mam już uszy szyję głowę i chciałem wrzucić włosy. Chciałem to zrobić hair and fur'em ale wyskoczył mi komunikat że jest za dużo poly. Czy jest jakiś sposób żeby zmniejszyć poly nie tracąc za bardzo na jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Optimize modifier albo ręczne usuwanie. Pokaż jak wygląda ta dłowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawk111 Napisano 14 Marzec 2008 Autor Share Napisano 14 Marzec 2008 Jeszcze dużo jej brakuje ale poprostu chciałem zobaczyć jak wygląda z włoasami. To głowa do amatorskiej animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 wyłacz MS i skopiuj kilka poligonów do innego obiektu gdzie chcesz mieć włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawk111 Napisano 14 Marzec 2008 Autor Share Napisano 14 Marzec 2008 dzięki. optimize modifier działa. Spróbuje jeszcze tego kopiowania poly, ale chyba zrobie tak że użyje optimize zrobie włosy zmeshuje je i usune optimize modifier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi