RaVirr Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Witam. Mam spory problem. Otóż stworzyłem ścianę, zrobiłem sporo wnęk na okna i nagle opcja boolean przestała po prosty działać. Konkretnie- nie robi już wcięć w murze. Co się dzieje? Jak to naprawić? Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 eeeeeeeee tam zaraz nie działa - zagęść siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 masz zbyt poharataną siatkę żeby ci działał pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 pokaż siate i miejsca do wycinania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Marzec 2008 Autor Share Napisano 16 Marzec 2008 Ehhhh..panowie..Po napisaniu tego posta jeden z dysków padł.. I wiecie co? Boolean zaczął znowu działać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 miałem ten sam problem, mi przestał działać bo zainstalowałem sobie jakiś plugin do cięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi