chmielex Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 witam jako poczatkujący użytkownik 3ds maxa mam zapewne pytanie trywialne : na załaczonym obrazku widać część modelu ale w pewnych miejscach takich jak ten niemoge dokończyć tej tylnie cześci obiektu po zachodzą na ziebie linie a ponadto część obramowania znika przy renderze, wszystku wykonane przez surface prosze o jakąkolwiek pomoc
Tomala Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 sprawdź czy siatka nie zawiera wieloboków większych niż czworokąty bo w takim przypadku powierzchnia ni zostanie utworzona
chmielex Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 a tak pozatym jak cofnąć operacje Boolean ??
polon Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 jak na moje siatke masz skabanioną, co do boolean to o ile mi wiadomo nie wyda
La R Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Jak klikniesz w operands to będziesz mógł wybrać poszczególne obiekty, które się na operacje złoży i je wyekstrahować w postaci z przed Booleana.
Rekomendowane odpowiedzi