Napisano 20 Marzec 200817 l temat ciekawy,wiec wezme udzial w zabawie;]mam nadzieje ze checi i czas pozwoli by ukonczyc; wieczorem postaram sie cos wrzucic,bo co nieco zaczete,ale za wczesnie by wrzucac;p pozdro! PS: cos malo osob bierze ostatnio udzial w bitwach;/ edit: rzucam co jest-wiadomo caly czas wip,wiec dopiero ilestam % pracy wykonanej.... licze na wskazowki,co cos z kompozycja siada chyba,wydaje mi sie ze na lewa strone sciaga,nie? update- chyba ten pierwszy budynek juz sie nie cofa za dalsze,nie? i niewiem,lewa strone staralem sie odciazyc drugim ziomkiem,ale nie wiem czy efekt udany;/ chyba juz finał: no i ostrzejsza wersja tła: chyba final: detal1: det2: update:
Napisano 21 Marzec 200817 l Zapowiada się ciekawie. Fajny klimat. Może umieść coś na pierwszym planie jeszcze? Lewe rzeczywiście trochę ściąga. Dużo tam budynków, które się wybijają - wydają się być bliżej niż ten po prawej.
Napisano 21 Marzec 200817 l Fikuśne, ale moim zdaniem ta maszyneria w tle powinna być bardziej ostra:)
Napisano 21 Marzec 200817 l no zamiast blura to daj mniejszy kontrast na tym warsztacie-fabryce mozesz lekko zamglic troche od strony tej dziury na dym wstaw ostra wersje
Napisano 21 Marzec 200817 l Też bym zobaczył wersję bez blura ;) Zawsze można błekitem pojechać dla pokazania perspektywy powietrznej
Napisano 22 Marzec 200817 l jest jescze jeden szczegol. Siwatlo pada od gory, a machina jest oswietlona najwyrazniej od lewej mysle zepowiniensc cosik z tym zrobic taki little over,
Napisano 22 Marzec 200817 l Autor hmmm no nie dokladnie od lewej,bo zauwaz np. dolna czesc tego wygiecia w kominie nie jest wogole oswietlona- jest oswietlony od lewej z gory;] wynika to z wczesniejszego ulozenia dziury-swiatlo podalo na poczatku od lewej,pozniej to zmienilem,ale oswietlenie zostalo;] dzieki za uwage;] troche za jasny ten over, nie chcialem az tak skupiac wzroku na tym wylocie, raczej spokojniej;] Update z chyba finalem w pierwszym watku+detale
Napisano 25 Marzec 200817 l Autor update w pierwszym poscie na koncu- kurde przejadlem sie ta praca,az brzuch peka;/
Napisano 26 Marzec 200817 l Niom chyba styknie ;), wygląda fajniście ... i moim zdaniem nie ma co dalej go przemęczać .:D //Pozdr.