polterge!st Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Hej Ostatnio cos mnie wzięło na takie futurystyczne rzeczy Nie jestem do konca zadowolony z obrazka, jescze musiałbym nad nim troche posiedzieć, ale juz i tak całe święta przy niem spędziłem i juz mam go dosyć :D Mam nadzieję, że choć troche wam sie spodoba :) wszelkie uwagi mile widziane Pozdrawiam
QbisieQ Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Hehe, super pomysł. Nie pasuje mi ułożenie ręki tego robota na pierwszym planie, trzyma ten napój jakby miał sobie go do ucha (czy czegoś co on tam ma) wlać. Ogólnie sympatyczna praca :)
polterge!st Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 Dzieki:) To jest taki nuke drink :)
piksar Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 gdyby nie słomka to bym pomyślał że to komórka
nicponim Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 od razu mi sie z tym skojarzylo;] http://evermotion.org/?unfold_exclusive=199&unfold=exclusive inspirowales sie,czy po prostu przypadkowe podobienstwo? ps tez myslalem ze komorka;]
polterge!st Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 nie wiem dokładnie o co chodzi w tym linku nicponiu ale tak czy siak, nie inspirowałem się niczym z zewnątrz, ostatino robiłem tez postaci w podobnym klimacie i to jest tego następstwem :)
nicponim Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 w linku chodzi o to by zjechac odrobine na dol;]
Mortom Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 fajna praca... ale kadr jakoś do mnie nie przemawia. Jakoś za bardzo mi uwaga ucieka na tego robota po prawej stronie.. troszkę psuje to odbiór całości. Ale po za tym to pozytywnie :) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi