mateusz_s Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 witam, machnalem sobie na szybko taka krotka animke o pudełku :) http://astanisz.superhost.pl/mateusz/strony/show_flv.php?tyt=intros&n=13
jaras Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 fajne :) w czym robiłeś ? max ? (chodzi mi o symulację tkanin)
piksar Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 sympatyczne, poczytałbym chetnie jakiegoś making offa
mateusz_s Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 hehe dzieki :) chcialem pocwiczyc wprawianie w ruch takiego pudelkowatego ksztaltu i przy okazji utrwalic kilka zasad animacji, coz lepsza fabula nie wpadla mi do glowy ;p przy okazji chcialem potestowac Cloth, miejscami troche nie jestem zadowolony z efektu tkaniny ale nic to... jaras -> tak w maxie, uzylem Cloth (ten maxowy nie z reactora)
Plastique Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 świetne, bardzo miło się ogląda :) no i pan Pudełko ma wyczuwalny charakter.
mowicz Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 nawet spox, te pudeleczko bardziej mi pasuje na gąbke, ale to taki szczegol ;)
Rekomendowane odpowiedzi