Skocz do zawartości

Finished 2d: Hopeless

Gość Czemiel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Gość Czemiel

Zgadłeś. Tabletu nie posiadam, jednakże dziwi mnie twoja interpretacja, bo taka niezbyt głęboka jest :).

Zgadłeś. Tabletu nie posiadam, jednakże dziwi mnie twoja interpretacja, bo taka niezbyt głęboka jest :).

Tablet tabletem, ale zwykle fotomontarze przedstawiaja cos. Dla mnie ta praca zalicza sie do przedzialu "zgadnij co artysta mial na mysli". Do sztuki nowoczesnej zaliczyc tego nie moge, bo jakos nie znajduje tam ani estetyki ani kompozycji. Bez chocby paru slow co to ma przedstawiac, jedynie jak moge to zinterpretowac to "wlaczylem wczoraj photoshopa, nudzilo mi sie i posklejalem jakies zdiecia"

... głęboka jak i sama praca. ;)

ej, bo sie poczuje obrazony ;)

Gość Czemiel

Ej no ja tu zaczynam a Wy mnie tak ;p. W sumie to do tytuły mógłbym dodać znak zapytania. To byłoby bardziej adekwatne, ale nie wiedziałem, że przy pracy musi być jej opis. Chyba jak ktos cos maluje montuje rzezbi itd. to nie przypina do tego opisu. Z resztą sam już nie wiem.q

Ej no ja tu zaczynam a Wy mnie tak ;p

jak na standarty przyjec na tym forum to naprawde niezle :)

że przy pracy musi być jej opis

wiesz, nie musi byc zadnego opisu. Ale jak nie wiadomo co ma praca przedstawiac, a co gorsza z patrzenia na dana prace tez nie mozna wywnioskowac co to jest, to pozostaje sie przyczepic do techniki i jakosci wykonania, a w twoim przypadku to lezy wg mnie.

W dodatku bez tego zebys napisal co chciales osiagnac nie ma nawet jak ci pomoc i pokierowac w dobra strone. Jakbys np napisal "chcialem ta praca osiagnac ciemnawy bohomaz w rozdzielczosci 1200x799" to bym napisal "praca idealna, spelnia zalozenia w 99%" :)