Gość Czemiel Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Moja pierwsza praca tu o :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Moze napiszesz o niej cos wiecej? Bo z samej pracy trudno wywnioskowac... co to w zasadzie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Hmmm nie czaje motywu - wyjaśnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Nom..strasznie nieczytelne jak dla mnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czemiel Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Interpretację zostawiłem dla Was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 moja interpretacja: zestawienie kilu zdiec/textur na roznych sposobach mieszania photoshopa + kila efektow w tymze programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czemiel Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Zgadłeś. Tabletu nie posiadam, jednakże dziwi mnie twoja interpretacja, bo taka niezbyt głęboka jest :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 ... głęboka jak i sama praca. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Zgadłeś. Tabletu nie posiadam, jednakże dziwi mnie twoja interpretacja, bo taka niezbyt głęboka jest :). Tablet tabletem, ale zwykle fotomontarze przedstawiaja cos. Dla mnie ta praca zalicza sie do przedzialu "zgadnij co artysta mial na mysli". Do sztuki nowoczesnej zaliczyc tego nie moge, bo jakos nie znajduje tam ani estetyki ani kompozycji. Bez chocby paru slow co to ma przedstawiac, jedynie jak moge to zinterpretowac to "wlaczylem wczoraj photoshopa, nudzilo mi sie i posklejalem jakies zdiecia" ... głęboka jak i sama praca. ;) ej, bo sie poczuje obrazony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czemiel Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Ej no ja tu zaczynam a Wy mnie tak ;p. W sumie to do tytuły mógłbym dodać znak zapytania. To byłoby bardziej adekwatne, ale nie wiedziałem, że przy pracy musi być jej opis. Chyba jak ktos cos maluje montuje rzezbi itd. to nie przypina do tego opisu. Z resztą sam już nie wiem.q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Ej no ja tu zaczynam a Wy mnie tak ;p jak na standarty przyjec na tym forum to naprawde niezle :) że przy pracy musi być jej opis wiesz, nie musi byc zadnego opisu. Ale jak nie wiadomo co ma praca przedstawiac, a co gorsza z patrzenia na dana prace tez nie mozna wywnioskowac co to jest, to pozostaje sie przyczepic do techniki i jakosci wykonania, a w twoim przypadku to lezy wg mnie. W dodatku bez tego zebys napisal co chciales osiagnac nie ma nawet jak ci pomoc i pokierowac w dobra strone. Jakbys np napisal "chcialem ta praca osiagnac ciemnawy bohomaz w rozdzielczosci 1200x799" to bym napisal "praca idealna, spelnia zalozenia w 99%" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi