Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem poczatkujacym uzytkownikiem maxa mam pytanie dotyczace modelowania domku jakiej techniki najlepiej uzyc czy macie jakies tutoriale dotyczace modelowaniu jakis chatek i czy istniea jakies bluepirtsy do domow badz jakies linki z zdieciami jakies fajnych domow willi itp.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeszcze lepiej zrobić sobie najpierw za pomocą splajnów (albo Autocada) widok z góry, podział na pokoje itp, potem to extrudować i powycinac drzwi i okna:D

Napisano

Akdsn ---> Ja nie mówię o kilku ścianach. Wiesz, jak robić - to tak, żeby wszystkim szczeny poopadały :D. A poza tym projekt wykonany w Archicadzie bez problemu przechodzi stępel architekta :)

Napisano

To w najnowszej wersji juz maja super automatyczne wizardy generujace losowo niepowtazalne projekty?

To ja jestem nie na czasie. heh pamietam tylko te `puknij sciane aby rozbic``poniechaj?` :)

Napisano

Nie wiem czemu zachczyłeś o generatory?? Jeszcze takich wizardów nie widziałem, ale dobrze robić w Archi, bo ma wszystkie normy, oblicza kubature i wiele innych:)

Napisano

endriu102 zapewne ma w d. normy, szukal sobie nowego hobby, znalazl maxa i wymyslil ze zrobi sobie domek jako pierwsza pracke a wy mu propgramy do projektowania cad doradzacie do czegos co na poczatek moze zrobic boxami.

ps. i tak wole acada i projektowanie 2d lub rhino do 3d ale to jest OT i koniec dyskusji :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności