Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jestem poczatkujacym uzytkownikiem maxa mam pytanie dotyczace modelowania domku jakiej techniki najlepiej uzyc czy macie jakies tutoriale dotyczace modelowaniu jakis chatek i czy istniea jakies bluepirtsy do domow badz jakies linki z zdieciami jakies fajnych domow willi itp.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Njalatwiej przeciez zaczac od box modelingu bo domek jest kwadratem ! A zdjecia domkow chyba latwo znalesc nawet na yahoo czy google ! :D

Napisano

Jeszcze lepiej zrobić sobie najpierw za pomocą splajnów (albo Autocada) widok z góry, podział na pokoje itp, potem to extrudować i powycinac drzwi i okna:D

Napisano

Ja polecam Archicada, a później export do maxa (końcowe szlify). :)

Napisano

Akdsn ---> Ja nie mówię o kilku ścianach. Wiesz, jak robić - to tak, żeby wszystkim szczeny poopadały :D. A poza tym projekt wykonany w Archicadzie bez problemu przechodzi stępel architekta :)

Napisano

To w najnowszej wersji juz maja super automatyczne wizardy generujace losowo niepowtazalne projekty?

To ja jestem nie na czasie. heh pamietam tylko te `puknij sciane aby rozbic``poniechaj?` :)

Napisano

Nie wiem czemu zachczyłeś o generatory?? Jeszcze takich wizardów nie widziałem, ale dobrze robić w Archi, bo ma wszystkie normy, oblicza kubature i wiele innych:)

Napisano

endriu102 zapewne ma w d. normy, szukal sobie nowego hobby, znalazl maxa i wymyslil ze zrobi sobie domek jako pierwsza pracke a wy mu propgramy do projektowania cad doradzacie do czegos co na poczatek moze zrobic boxami.

ps. i tak wole acada i projektowanie 2d lub rhino do 3d ale to jest OT i koniec dyskusji :)

Napisano

Widze że kolega po fachu,a właściwie po Acadzie :) kiedyś musimy na privie pogadać sobie

Napisano

Podobno w maxie 6 można obiekty \"sciany\" łaczyć z obiektami okien i drzwi i wszystko się ładnie komponuje:D

To odnśnie wizardów:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.