Napisano 28 Marzec 200816 l wrzucam po raz drugi poprawiona wersje; przejedzony jestem tym malunem :p
Napisano 28 Marzec 200816 l hej fajowy obrazek, bardziej podoba mi sie głównie jego dolna część - budynki,te postaci gnomów i swiatło w sumie to odnosze wrażenie takiej niespójności czesci górnej z dolną(jakby to były dwa różne obrazki)
Napisano 28 Marzec 200816 l To fakt. Pierwszy i drugi plan to jakby kompletnie inny obrazek niż plan trzeci. Domki i gnomy mi się podobają. Reszta taka sobie ;)
Napisano 28 Marzec 200816 l aj ..t :/ malo przestrzeni ,, nie bardzo sie znam ale mozę rozbuduj to miasto zeby było wy...pasione :) Pozdrawiam
Napisano 30 Marzec 200816 l tak, swiatła nie kumam-skoro ma byc z góry, to niech spowije te dachy w większymstopniu, niż na krawędziach "rysunku"-rzuć światło lampki z góry na jaki kolwiek kanciasty przedmiot, połóz na stole, kucnij i zerknij "od spodu", z dołuna przedmiot-zauważ jak się będzie miekko rozchodzic na "daszku" przedmiotu...
Napisano 30 Marzec 200816 l Autor puprle-co innego jak swiatlo jest nad obiektem,a co innego jak zrodlo swiatlo jest oddalone od obiektu o jakas tam odleglosc; jezeli tak piszesz to czyli nieudalo mi sie uzyskac wrazenia ze otwor jest nad tym kominem, wtedy byloby widac ze skoro komin w oddali to i otwor... no ale dzieki za uwagi;]
Napisano 31 Marzec 200816 l mysle ze warto bys se to obejrzał na innym monitorze niz zwykle pracujesz.